National

SCANDAL dupa moartea nepoatei lui Prunariu. Fata a fost diagnosticata gresit

Publicat: 11 aug. 2015
1
Informatii revoltatoare ies la iveala in cazul mortii nepoatei lui Dumitru Prunariu. Fata a fost consultata si diagnosticata gresit de un medic de pe o ambulanta privata, care a stabilit ca ar avea enterocolita.
Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta dupa moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Copilul a fost plecat cu familia intr-o tabara pe Dunare si apoi cateva zile la Mamaia. La intoarcerea acasa, fetita a acuzat ca se simte rau.

Citeste si  Bebelus MORT din cauza birocratiei

Parintii sai au sunat la 112, iar la domiciliu a ajuns un echipaj cu medici, o ambulanta privata care i-a acordat primul ajutor, stabilind si un diagnostic – enterocolita clasica.
I-a fost administrat un tratament, dupa care a parasit locuinta. Fetita s-a simtit in continuare rau, moment in care parintii au dus-o la Institutul Matei Bals, unde doctorii au descoperit ca avea meningita, dar la scurt timp a murit.

Citeste si  INCENDIAR! Rasturnare de situatie in cel mai mare scandal din medicina ieseana

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au inceput sa faca verificari din cauza ca medicul care s-ar fi deplasat la domiciliu nu a transportat pacientul la spital, dar l-ar fi si diagnosticat gresit.
 
Comentarii
  • Dumnezeu s-o ierte,dar de ce e mai importantă nepoata lui Prunaru decat orice alt copil care pateste la fel?
    De ce s-a desfiintat sectia de pediatrie din cadrul facultatii de medicina?De ce nu acceptam ca pot interveni erori nu din cauza medicilor?

Adauga un comentariu