Eveniment-Social

Scandal electoral pe un drum din Iasi. Acesta duce catre o biserica importanta

Publicat: 30 mart. 2016
1

Un drum din municipiul Iasi a ajuns subiect de rafuiala politica. Dupa ce liberalii au ajuns sa-si faca campanie electorala pe spatele celor care locuiesc in zona, sefii din primarie au tinut sa lamureasca lucrurile. PNL s-a folosit de starea proasta a drumului de la Trei Fantani pentru a-si face imagine electorala, cu toate ca drumul se afla in administrarea Ministerului Transporturilor. Aceste detalii au fost prezentate si de sefii din Primaria Iasi.

Drumul Hotilor poate fi trecut si spre drum si pe drum si de la o hotie la alta sau spre ce mai cauta altii. Un lucru este cert: datorita giratiei, zona respectiva este lovita de amnezie. Amintesc un singur lucru, si anume ca ei continua in aceeasi maniera proiectia lui Fenechiu. Au uitat faptul ca acel sector de drum a facut obiectul guvernarii lor, a fost avizat favorabil in perioada in care aveau ministru al Transporturilor, tocmai pentru a fi modernizat. Promisiunile pe care le-au facut au fost intr-o maniera fireasca mincinoasa catre cetatenii municipiului Iasi”, a mentionat primarul Mihai Chirica. Acesta a sustinut ca PNL prefera sa tipe public si sa sara cu acuze, in loc sa vada ca si ei sunt raspunzatori de intarzierea proiectului.

„Deodata vin sa stranga semnaturi de la cetatenii municipiului Iasi, de la enoriasii care vin la Manastirea Vladiceni, amintind doar faptul ca trebuie facut. Asta stim toti, ca acel drum trebuie facut. Spre deosebire de ei, noi chiar am si facut, chiar am continuat sa reparam cat am putut acolo. Le reamintim tuturor celor care din pacate au uitat, ca acest drum nu este Drumul Hotilor, ci este strada Trei Fantani si face parte din artera ocolitoare a municipiului Iasi- varianta Sud. A fost avizat prin avizul nr. 10 din 9 mai 2013, de catre Ministerul Transporturilor. Pentru a fi modernizat, a fost o obligatie asumata si una uitata. Nu mai amintesc despre continutul proiectului de hotarare, care nu are nimic de-a face cu cel facut de Ministerul Transporturilor. As vrea sa revenim cu picioarele pe pamant si daca avem o problema de comunitate, as vrea sa ne indreptam atentia asupra ei si sa nu transformam orice proiect de pe vremea hotilor, intr-o prioritate in vremea celor care in momentul de fata au candidat, vor sa candideze sau au alte ganduri despre comunitatea ieseana”, a adaugat primarul Chirica.

Comentarii
  • aruncati cu rahat dintr-un partid in altul si noi ramanem tot cu craterele si drumul impracticabil… concret domnule Chirica, CAND vom putea circula decent pe acel drum?

Adauga un comentariu