National

Scandal electoral potolit cu dosar penal

Publicat: 14 mai 2012
Un candidat la functia de primar in comuna nemteana Girov a fost implicat intr-o disputa cu un localnic care lipea afise electorale. Scandalul a degenerat intr-o incaierare generala purtata intr-un local unde s-a folosit si continutul unui spray lacrimogen.  
Potrivit Adevarul de Piatra-Neamt, politistii arondati sectiei rurale Roznov au fost sesizati sambata seara, in jurul orei 21.00, ca in centrul comunei Girov a izbucnit un scandal in care sunt implicate mai multe persoane. „Din cercetarile efectuate, politistii au stabilit ca S. Constantin, in varsta de 44 de ani, candidat la functia de primar al comunei Girov, l-a lovit cu un obiect contondent, pe A. Ioan, de 30 de ani, pe motiv ca acesta din urma lipeste afise electorale pentru un alt candidat”, a spus subcomisarul Catalina Badeanu, purtatorul de cuvant al IPJ Neamt.
Firul evenimentelor stabilit de politisti arata ca Ioan A. s-a deplasat apoi la un bar din comuna, unde conflictul a luat proportii fiind antrenate in disputa violenta si alte persoane. „Ulterior, dupa A. Ioan au venit T.Dragos, de 28 de ani, din Tg. Neamt si P. Mihai, de 38 de ani, din Piatra Neamt, intre cei trei izbucnind un conflict, in timpul caruia s-au lovit reciproc. In conflict au intervenit mai multe persoane care se aflau la bar. In timpul scandalului a fost folosit un spray lacrimogen, iar T. Dragos si P. Mihai au folosit, pentru amenintare o teava metalica si un cutit”, mai spun politistii. Oamenii legii au intocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire, amenintare si folosire, fara drept, in locuri publice a unor arme albe.


loading...

Adauga un comentariu