Actualitate

SCANDAL facut de cativa membri #rezist la procesul lui Liviu Dragnea, de la Inalta Curte – UPDATE

Publicat: 15 apr. 2019

UPDATE: La iesirea lui Liviu Dragnea de la audieri, manifestantii #rezist au protestat  la fel de violent.

UPDATE: Liviu Dragnea a fost abordat, in sala de judecata, de Malin Bot, cel care l-a provocat sa ii dea un interviu.
Malin Bot: Aveti curaj sa faceti un interviu cu mine la iesiire?
Liviu Dragnea: La ce organ de presa lucrati? Securila TV?
Ulterior, Liviu Dragnea s-a adresat jandarmilor: Credeti ca asa ar trebui sa se desfasoare procesul? Daca e iesim noi afara si ii lasam pe dumnealor aici!

 

UPDATE: Avocatul Toni Neacsu scrie luni pe Facebook ca a nimerit „la un meci de fotbal, cu galerii adverse, jandarmi si garduri despartitoare si nu la cea mai importanta instanta din tara”. Reactia acestuia vine in contextul in care la sediul ICCJ s-au adunat mai multi protestatari, dar si sustinatori ai lui Liviu Dragnea. „Am nimerit la un meci de fotbal, cu galerii adverse, jandarmi si garduri despartitoare, nu la cea mai importanta instanta din tara.”, scrie Toni Neacsu.

 

Mai multi manifestanti #rezist au protestat violent astazi la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde urma sa fie audiat Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu.

Avocatul lui Liviu Dragnea: E foarte putin probabil sa intervina o solutie definitiva inainte de solutionarea conflictului de la CCR

Unul dintre protestatarii cei mai vocali a fost Malin Bot, care a intrat in conflict cu jandarmii, acuzandu-i ca ”dansii comit un abuz impotriva unui jurnalist”, filmand jandarmii. El acuza, din ce s-a putut intelege, ca nu este lasat sa stea unde sunt jurnalistii si sa-i filmeze pe oamenii care au venit sa-l sustina pe Liviu Dragnea.

”Ia stai ma ca vreau sa intru inauntru, am dreptul” a spus la un moment dat Marian Ceausescu, moment in care jandarmul i-a spus sa opreasca inregistrarea si in acel moment s-a oprit live-ul. 

Jandarmeria Bucuresti a transmis dupa incidentele de la sediul ICCJ ca trei persoane au fost conduse la sectia de politie, in vederea identificarii si luarii masurilor legale pentru nerespectarea masurilor de ordine dispuse.

”Sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie face parte din categoria obiectivelor de importanta deosebita pentru activitatea statului, a carui paza este asiguratapermanent cu jandarmi, conform Hotararii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei si protectiei obiectivelor, bunurilor si valorilor cu efective de jandarmi. S-au luat masuri de ordine si siguranta publica si in zona exterioara a obiectivului, avand in vedere prezenta a doua grupuri de persoane”, a transmi, luni, Jandarmeria Bucuresti. loading...

Comentarii
  • Acum aflam daca Liviu Dragnea si PSD sunt sefii Justitiei Libere din România. Un om cinstit nu poate avea vila pe 2 strazi, cu piscina si teren de tenis, hotel in mamaia si proprietati in Prahova din banii castigati la stat.

    • Inainte de a intra in politica, Dragnea a fost patron. La un moment dat avea peste 300 de angajati.

      Daca esti convins de ce spui, si ai taria opiniunilor, ia-o la pas prin oras si unde vezi viloiul, scrie hotz pe gard. Dupa aia scrie-mi unde esti internat ca sa-ti aduc portocale.

  • Rușine jandarmilor cine le plătește misiunea de astăzi de a îl proteja pe dracnea ? noi din pensii și salarii să se ducă singur sau cu SPP !

Adauga un comentariu