Magazin

SCANDAL FARA PRECENDENT IN LUMEA MONARHILOR! Iubire neortodoxa intre un PREOT si FINA sa – FOTO

Publicat: 06 sept. 2016

Preotul unei importante parohii grec-ortodoxe din New York a demisionat dupa ce relatia, mai putin ortodoxa, cu fina sa, membra de vaza a parohiei pe care o pastorea, a fost tradata de mai multe filmulete obscene. 

In inregistrarile cu pricina, enoriasa Ethel Bouzalas, 45 de ani, mama a trei copii, apare cu un bici in mana, calare pe un tort. Isi unge apoi picioarele cu miscari lascive. Parintele George Passias, 67 de ani, o soarbe din ochi.

Vezi si 
AU RAMAS MASCA cand au vazut pe cine striga FEMEIA aceasta la marginea padurii! Nu si-au mai putut lua ochii de la EA – VIDEO

Filmuletele au fost realizate de detectivii pusi pe urmelor celor doi amanti de sotul suspicios al credincioasei. Le-au vizionat, stupefiati, superiorii preotului pe adresa carora a fost expediat un colet cu nenumarate inregistrari video, dovezi ale dezmatului celor doi (jocuri erotice cu banane, oglinzi, sex oral etc).

In fata atator dovezi zdrobitoare, George Passias, preotul paroh casatorit al bisericii Sfantul Spiridon din New York, si-a recunoscut vina si a renuntat la haina preoteasca. Se vorbeste prin parohie ca amanta poarta in pantece rodul iubirii lor interzise.

Adauga un comentariu