Actualitate

Scandal imens cu o celebra companie! Zeci de femei au facut cancer din cauza produselor! Compania plateste miliarde de dolari despagubiri

Publicat: 13 iul. 2018
1

Johnson & Johnson (J&J) a fost condamnata la un tribunal din St. Louis la plata unor despagubiri de 4,69 de miliarde de dolari unor 22 de femei si familiilor lor care au acuzat compania ca azbestul din pudra de talc le-a imbolnavit de cancer ovarian, aceasta fiind cea mai mare suma impusa companiei printr-un singur proces, intre cazurile de pana acum, relateaza MarketWatch.

INCREDIBIL! Johnson&Johnson trebuie sa plateasca SUTE DE MILIOANE de dolari, despagubiri unei femei care a facut cancer

Juriul a stabilit o suma de 550 de milioane de dolari pentru daune compensatorii, iar apoi a adaugat daune punitive de 4,14 miliarde de dolari impotriva companiei, pentru ca nu a avertizat ca pudra de talc creste riscul de cancer ovarian. J&J s-a declarat ”Profund dezamagita” de acest verdict, pe care l-a descris ca fiind produsul ”unui proces fundamental nedrept”, urmand sa faca apel. Daunele punitive, in special cele care de multe ori sunt mai mari decat daunele compensatorii, sunt deseori reduse de catre judecator sau inversate la apel. Compania a fost implicata in peste 9.000 de procesele legate de pudra de talc, iar rezultatele au fost mixte. J&J sustine ca pudra de talc pe care o produce a fost intotdeauna sigura si fara azbest.
 

Comentarii
  • ba edy.. da nu mai zici nik in pzm ? ai amutit ? =))) .. parca erai analist politic pana acu … ia zi care e treaba cu johnson .. cu americanii ? =))))=)))

Adauga un comentariu