National

Scandal imens! Fiica ministrului Educatiei, Valentin Popa, implicata: „Bafta fraierilor, stim ce pica la BAC” – FOTO

Publicat: 25 iun. 2018

Teo, fiica cea mare a ministrului Educatiei, Valentin Popa, este in centrul unui scandal urias.Tanara, apare facand gesturi obscene intr-o imagine postata pe retelele de socializare de unul dintre colegii sai, poza insotita de mesajul –  "Bafta, fraierilor, stim ce pica".

Contactat de Antena 3, ministrul Educatiei s-a aratat revoltat si a sustinut ca orice insinuari pe acest subiect sunt minciuni.

Evenimentul a inflamat si mai mult spiritele, dupa ce, mai multe site-uri de informatie sustin ca pe reteaua de socializare Reddit, in grupul de discutii RoBac, cineva a facut public subiectul III de la limba si literatura romana, atat pentru profilul uman cat si pentru cel real, in aceasta dimineata, in jurul orei 3.

Se spune ca informatia a fost stearsa la scurt dupa publicare, la indemnul altor utilizatori Reddit, pentru a nu deveni prea cunoscuta, urmand ca subiectele sa fie schimbate. 

Pe acelasi grup, in momentul de fata, continua comentariile utilizatorilor care multumesc pentru pont.

Nu garantam veridicitatea capturii de ecran de mai jos, existand posibilitatea ca si aceasta, dar si postarea in care apare fiica ministrului Popa sa fie doar uneltele unei campanii de denigrare.

Comentarii
Adauga un comentariu