Actualitate

Scandal imens in Germania! Iata unde este marea coruptie! Perchezitii la o celebra banca

Publicat: 29 nov. 2018
1

Autoritatile au perchezitionat joi mai multe filiale ale Deutsche Bank AG din orasul german Frankfurt, in urma unor suspiciuni de spalare de bani legate de cazul Panama Papers, relateaza site-ul Bloomberg. Doi angajati ai bancii, in varsta de 46 si respectiv 50 de ani, sunt considerati suspecti in caz, conform unui comunicat emis de autoritatile germane. Procurorii au transmis ca peste 170 de oficiali si reprezentanti ai politiei sunt implicati in perchezitii. Reprezentantii Deutsche Bank au emis un comunicat prin care confirma ca politistii investigheaza mai multe filiale germane ale bancii si au transmis ca vor coopera cu autoritatile.

Tarile care vorbesc de coruptia din Romania au inregistrat cea mai mare coruptie din Europa. ZECI de miliarde de euro

Merita mentionat faptul ca cele mai vehemente reactii referitoare la coruptia din Romania vin exact de la tarile in care se spala sume impresionante de bani. Va aducem aminte de intamplarile extrem de grave care se petrec si cu bancile din Olanda. Doar doua banci care au actionariat principal olandez sunt acuzate ca sustin cartelurile mexicane, respectiv terorismul international! Nu este nicio exagerare, acuzatii sunt verificate prin anchete oficiale care au loc in diverse state ale lumii, state in care bancile au filiale. Olanda, Rabobank si cartelurile: Infractiune de sute de milioane de euro. Rabobank a fost de acord sa plateasca 369 milioane de dolari, aproximativ 300 de milioane de euro, pentru a solutiona afirmatiile potrivit carora sucursala sa din California, Rabobank, a mintit autoritatile de reglementare investigand acuzatiile de spalare a banilor mexicani de droguri. Potrivit acordului, ARN nu neaga ca a obtinut cel putin 369 milioane dolari in bani obtinut ilegal din traficul de droguri si alte activitati intre 2009 si 2012, a raportat agentia Fox News. ARN a recunoscut, de asemenea, minciuna autoritatilor de reglementare atunci cand au inceput sa puna intrebari despre aceste tranzactii in 2013, acuzand o  "conspiratie pentru a insela Statele Unite", potrivit agentiei de stiri. 

Doua banci din Olanda au furat in doar cativa ani cat nu au furat Guvernele Romaniei in 10
Doar doua banci din Olanda au reusit ''performanta'' de a fura intr-o perioada scurta de timp cat nu au reusit guvernele Romaniei in 10 ani.

Momentul in care nu vezi  barna din ''ochiul'' tau, dar sesizezi gunoiul din ochiul altuia
Premierul Mark Rutte a declarat acum ceva timp, intr-o vizita oficiala in Romania faptul ca statul de drept este amenintat.
''Eforturile facute pentru reforma par sa incetineasca. E adevarat ca am urmarit si noi evenimentele recente din Romania. Avem si noi o serie de ingrijorari cu privire la statul de drept.'' a fost declaratia premierului.  Ii reamintim premierului Olandei faptul ca bancile din propria tara au un nivel al coruptiei de neimaginat si marturie in acest sens stau scandalurile in care sunt implicate bancile, corporatiile olandeze.

Comentarii
  • Așadar, carevasăzică și prin urmare, CORUPȚIA ține de funcționarii publici, este apanajul bugetarilor Angajații unei bănci private , și chiar si ai uneia de stat, nu sunt funcționari publici, nu exercită autoritatea de stat deci nu pot fi CORUPȚI Sigur, pot săvârși infracțiuni în exercitarea atribuțiilor de serviciu, dar oricine poate comite infracțiuni, chiar și muștele bâzâitoare , chiar și șomerii, chiar și minorii

Adauga un comentariu