Actualitate

Scandal imens in PNL! Se cere demisia lui Ludovic Orban

Publicat: 21 mai 2018
1

Liberalul Viorel Catarama cere demisia liderului PNL Ludovic Orban, acuzandu-l ca a dus partidul intr-o situatie limita. Cererea vine in contextul informatiilor potrivit carora Tudor Chirila este preferat de unii liberali pentru Primaria Capitalei, artistul negand si catalogand PNL un "partid toxic". "Dupa un sir de gafe incredibile, de neinteles, facute de Ludovic Orban, partidul a ajuns intr-o situatie limita! Lideri importanti au luat deja atitudine, multi altii, chiar daca nu s-au manifestat public sunt profund nemultumiti, chiar indignati! Ultima informatie lansata in spatiul public- Tudor Chirila candidat al PNL la Primariei Bucuresti, dar mai ales reactia acestuia- denota o degringolada care trebuie oprita urgent!Rezultatele ultimelor sondaje de opinie arata ca noi, ca partid, suntem pe o directie gresita; opinia publica a sanctionat limbajul duplicitar, lipsa programului si atitudinea defetista!" a declarat Viorel Catarama, prim-vicepresedintele PNL Sector 2, informeaza Mediafax.

"PNL este un partid mare, cu un urias potential. Poate invinge PSD prin confruntare directa cu arme ale democratiei! Este momentul ca Ludovic Orban sa demisioneze, in caz contrar este de datoria partidului sa-l demita. Electoratul liberal, de dreapta, a fost de prea multe ori dezamagit, nu avem dreptul sa ratam si ultima ocazie pe care o avem!", a mai afirmat Catarama.

 

Liviu Dragnea: '' Daca vrea sa acuze pe cineva de inalta tradare, sa ma acuze pe mine!'' Ce a spus despre cei trei consilieri israelieni

Acuzatiile prim-vicepresedintelui PNL Sector 2 vin dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora lideri liberali ar fi discutat cu oameni din afara partidului pentru a candida la functia de primar general al Bucurestiului. Conform Realitatea TV, Tudor Chirila este favoritul liberalilor. Artistul a negat insa orice fel de negociere, acuzand PNL ca este o formatiune la fel de toxica precum PSD sau ALDE.

"Nu au existat si nu vor exista discutii cu PNL pe care il consider un partid la fel de toxic ca PSD si ALDE, pentru nicio functie publica sau candidatura. Nu sunt interesat de nicio forma de colaborare cu mafia politica din Romania reprezentata de aceste trei mari partide si micii lor sateliti", a afirmat Tudor Chirila, pentru Realitatea TV. Nu este pentru prima data cand Viorel Catarama reactioneaza public impotriva masurilor luate de conducerea partidului. In luna ianuarie, dupa negocierile de la Cotroceni pentru desemnarea premierului, Catarama a criticat faptul ca PNL nu a mers cu o propunere pentru functia de premier si nici nu a discutat cu partidele din Opozitie pentru un candidat comun. In data de 9 mai, Biroul Politic al PNl Sector 2 a decis sustinerea lui Viorel Catarama in cursa pentru Primaria Generala a Capitalei. Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi a anuntat insa ca trebuie vazute care vor fi toate optiunile din partid si facuta apoi o evaluare in baza unor criterii obiective.

Adauga un comentariu