Magazin

SCANDAL imens la McDonald’s: Cum FURA compania din banii ANGAJATILOR

Publicat: 04 apr. 2014
1

McDonald’s se gaseste in mijlocul unui scandal imens in Statele Unite ale Americii, dupa ce mai multi angajati au decis sa dea compania in judecata pentru ca nu le-au fost platite orele suplimentare, iar din salariu li s-au facut deduceri ilegale.

Citeste si: McDonald’s si-a suspendat activitatea in Crimeea

Mai mult manageri au facut declaratii cu adevarat socante, tinand cont de faptul ca McDonald’s este una din cele mai mari companii din lume. „Cred ca cel mai rau lucru a fost ca trebuia sa „ajustez” timpul de munca al unei persoane. Nu e corect deloc: oamenii erau acolo, munceau in plus, dar la sfarsitul zilei, pur si simplu le scadeam pauza sau faceam alte modificari in sistem. Totusi, ei meritau sa fie platiti”, a spus Kwanza Brooks, care a fost manager timp de 10 ani, 12 restaurante McDonald’s.

Citeste si: Mc Donald’s vrea sa introduca carne ARTIFICIALA in meniuri

„Uneori angajatii veneau inainte de tura lor sau statea dupa ce li se termina tura, dar niciodata nu erau platiti. Nu vorbim aici de adolescenti, ci de oameni in toata firea, mame, care nu erau platite pentru munca lor. Am vazut cum se faceau deducerile: uniforma, ecusonul, chiar si o masa, totul iti era dedus din salariu. Nu mi se pare corect ca o companie ce invarte miliarde de dolari sa fure de la angajatii sai”, a spus Lakia Williams, care a fost manager timp de 6 ani.

Citeste si: O femeie dezbracata a facut un scandal monstru la McDonald’s – VIDEO 18+
Adauga un comentariu