National

SCANDAL, in Bistrita, dupa ce un copil a fost lovit de un taximetrist – VIDEO

Publicat: 03 oct. 2016
Conform www.bistriteanul.ro, accidentul a avut loc duminica in jurul orei 19:00 pe strada Dragos Voda din Bistrita. Un copil de 6 ani a fost accidentat de o masina de taxi. In zona a aparut la cateva minute un echipaj SMURD sa-i acorde primul ajutor copilului. Martorii povestesc ca mama si copilul au urcat in ambulanta, iar cand echipajul a vrut sa plece de pe loc, soferul a constatat ca nu poate parasi zona dupa ce strada a fost blocata de taximetrele ajunse in zona. Intre tatal disperat, vecini si taximetristi a avut loc un schimb dur de replici, iar mai departe s-au incaierat. 
Intr-un final, taximetristii au eliberat strada si masina SMURD a plecat cu copilul catre sectia Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Bistrita. Din informatiile noastre, copilul era constient, dar urmeaza a  fi supus unor investigatii medicale astfel incat orice pericol sa fie inlaturat.
La locul accidentului au aparut si politistii de la Circulatie care urmeaza sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentului si sa ia masurile care se impun in astfel de cazuri.
Adauga un comentariu