International

SCANDAL in Cehia, dupa ce ambasadorul roman a facut TELESHOPPING

Publicat: 06 mai 2015
1
Scandal izbucnit in Cehia, dupa ce un inalt oficial roman a fost prins facand teleshopping. Constantin Grigorie, recent numit ambasador al Romaniei in Cehia, a aparut de curand intr-un spot publicitar pentru comercializarea unui aparat medical de detoxifiere. Ambasadorul s-a folosit chiar de calitatea sa oficiala pentru a vinde acest produs, fapt considerat inacceptabil de Ministerul Afacerilor Externe (MAE). 
„Il cunosc pe doctorul Emil Dobrea de peste 20 de ani, ne-am intalnit pe diverse meridiane si paralele ale planetei. Un aparat care l-a inventat chiar doctorul Dobrea, este in masura sa identifice toate aceste microorganisme. Nu numai sa le identifice, dar in acelasi timp sa le si distruga”, asa isi incepe diplomatul discursul prin care incearca sa-i convinga pe romani sa cumpere aparatul minune, care ar trebui sa-i vindece de toate bolile. Acesta sustine ca apeleaza personal la acest tratament.
„Merg cam de 2 ori pe an, uneori chiar de 3 ori la domnul doctor Dobrea. Cu aparatul doctorului Dobrea se poate realiza o detoxificare a organismului si eliminarea metalelor grele. Toate acestea sunt personificate de doctorul Emil Dobrea. Este un soi de doctor House„, mai spune diplomatul in reclama respectiva.
Adauga un comentariu