Eveniment-Social

Scandal in CJ pe drumul Iasi – Vaslui. Consilierii s-au certat de la lipsa marcajelor rutiere

Publicat: 25 iul. 2018
1

Disputa la sange in plenul Consiliului Judetean Iasi. Alesii institutiei s-au contrat ieri in timpul sedintei pe una din cele mai stringente teme ale CJ, drumurile judetene.

Asta dupa ce unii consilieri au propus o serie de amendamente la programul de lucrari pe drumuri si poduri, amendamente care in cele din urma au fost aprobate de plenul CJ. Consilierul judetean PNL Vasile Cotiuga a propus doua astfel de amendamente.

Cotiuga a aratat ca se impune ca pe drumul judetean DJ 248 Iasi – Vaslui sa fie refacute marcajele rutiere. Liberalul a aratat ca marcajele lipsesc cu desavarsire si ca acest lucru este un impediment pentru soferi.

"Am venit cu masina de la Vaslui in miez de noapte si era sa ies de pe sosea. Nu sunt marcaje rutiere pe acest drum si acest lucru trebuie indreptat", a aratat Vasile Cotiuga. Acesta a mai propus si o serie de lucrari de intretinere la podul peste raul Bahlui pe DJ 2812, la intrarea in localitatea Belcesti, spre Spinoasa. Podul respectiv arata ca dupa razboi, iar proiectul a fost avizat pe alesii judetului. In plus, si presedintele Maricel Popa s-a aratat nemultumit de faptul ca pe unele drumuri judetene marcajele rutiere abia se observa.

Citeste si: Veste importanta pentru soferi. Trei drumuri judetene vor fi refacute

"Avem o rezerva mica de bani pentru interventii urgente. Se fac marcaje, dar acestea dispar dupa o luna. Eu cer sa se verifice daca si constructorii respecta aceste lucrari. Nu este o vopsea pentru gard, ci vorbim de una care sa tina, pentru semnalizarea drumurilor. Cer celor de la audit sa verifice aceste aspecte", a spus Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Comentarii
  • maricel popa este un incompetent, un anti-iesean: pe dn85 lipsesc cu desavarsire indicatoare care sa indice directia catre municipiul Iasi. Este culmea prostiei: la intersectia din comuna Motca exista indicator ce arata Pascani (nr km) dar nu si Iasi. Nu mai vorbesc de indicatoarele din alte judete unde Iasi-ul este complet absent ( spre comparatie in toata zona Moldovei si Transilvaniei exista indicatoare catre Bacau, P. Neamt, Suceava etc) Stiti ce oras lipseste din peisaj??? Iasi. Rusine, popa! Lasa-ne!!

Adauga un comentariu