Eveniment-Social

Scandal in familie. Si-a atacat ruda cu spray lacrimogen

Publicat: 02 aug. 2016
1

Scandal monstru intr-o localitate din judetul Iasi. Un conflict spontan aparut intr-o gospodarie a facut ca doua femei sa se ia la harta sub privirile consternate ale rudelor. Una din cele doua a ajuns chiar sa folseasca un spray lacrmogen impotriva propriei rude, fara sa se gandeasca la consecinte. Disperati, oamenii au cerut ajutorul Jandarmeriei, pentru aplanarea conflictului.

„In seara zilei de luni, 1 august a.c., în jurul orei 21:00, jandarmii au intervenit în localitatea Prisacani, unde în urma unui conflict în familie, o femeie a pulverizat spray iritant-lacrimogen asupra unei alte persoane de sex feminin. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului si restabilirea ordinii, femeia care a folosit spray-ul iritant-lacrimogen fiind sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 300 lei”, au aratat reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi. Acesta nu a fost singurul incident petrecut in aceste zile la Iasi.

„Luni, 1 august 2016, în jurul orei 10:00, jandarmii ieseni au depistat în fata Spitalului Sf. Spiridon din Iasi, la intrare, un barbat care adresa injurii, expresii jignitoare si amenintari cu acte de violenta personalului de paza. Jandarmi ieseni au intervenit pentru restabilirea ordinii publice si dupa stabilirea identitatii, persoana în cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 300 lei. În aceeasi zi, în jurul orei 12:00, pe timpul activitatilor de patrulare din municipiul Iasi, a fost depistat în parcul pentru copii din zona strazii Gheorghe Saulescu, un barbat care consuma vin dintr-un pet de 2 litri. Jandarmii au luat masura sanctionarii contraventionale a persoanei în cauza cu amenda în valoare de 100 lei”, au mai aratat jandarmii ieseni.

Adauga un comentariu