Stiri Turism

Scandal in Insulele Maldive: guvernul a interzis toate saloanele de masaj

Publicat: 04 ian. 2012
9

Guvernul din Insulele Maldive se afla in mijlocul unui scandal urias, dupa ce a interzis saloanele de masaj si centrele de balneoterapie, pe motiv ca acestea ar fi un paravan pentru prostitutie! Patronii hotelurilor de lux au anuntat ca vor lupta impotriva deciziei.

Executivul din Maldive a luat controversata decizie de a inchide centrele de recreere dupa ce un partid islamist, aflat in opozitie, a avertizat ca acestea faciliteaza prostitutia si comportamentul considerat imoral de catre musulmani.

Jurnalistii cotidianului The Telegraph sustin ca formatiunea politica incearca sa interzica si consumul bauturilor alcoolice in insule.

Gestul guvernantilor a starnit protestele hotelierilor si ale angajatilor din industria turismului. Acestia au avertizat ca o masura atat de severa va afecta grav numarul turistilor care aleg sa isi petreaca vacanta in Insulele Maldive.

Presa relateaza ca cel putin 850.000 de turisti straini au vizitat paradisul tropical numai in cursul anului trecut. Economia Insulelor Maldive se bazeaza in mare parte pe turismul de lux, iar reprezentantii industriei hoteliere au dat in judecata guvernul in speranta ca decizia va fi anulata.
Adauga un comentariu