Titlurile zilei

Scandal în lumea interlopă din Iași! Alina Filip, pusă la zid: ”Eram trimisă la furat prin alte țări să îi trimit gentuțe de firmă și ochelari”

Publicat: 22 ian. 2022
Alina Elena Filip și Petronel Corduneanu în fotografii postate pe facebook și Geanina Răuț lângă casă
Scandal în lumea interlopă din Iași între Alina Elena Filip, Petronel Corduneanu și Geanina Răuț

Scandal în lumea interlopă din Iași. Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu a fost pusă la zid și este acuzată că a dat bani cu camătă. Scandalul este însă destul de vechi. Mai multe persoane au depus plângeri la poliție și o acuză pe Alina Filip că ar fi intrat posesia unor case prin falsuri

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu este acuzată de mai multe persoane că ar fi intrat în posesia unor case apelând la fel de fel de ”artificii” mai mult sau mai puțin legale. Ieri, Geanina Răuț, una dintre ”victimile” Alinei Filip a mers în zona Sf. Andrei, acolo unde rudele ei au avut o casă pe care au pierdut-o după ce ar fi împrumutat bani de la ALina Filip și Petronel Corduneanu.

”Uitați ce a putut să ne ia Alina Filip și ne-a lăsat pe străzi. Aveam 67 de metri pătrați, în spate, iar în față 72. Ne-a luat tot și ne-a evacuat fără să fie procesul, fără nimic. A adus o mașină de jandarmi și ne-a scos ca pe niște câini. Eu nici nu eram acasă, eram trimisă la furat prin alte țări să ii trimit camăta, gentuțe de firmă, și ochelari de firmă, trase cu cardurile. Ea și soțul ei, Petronel au profitat de mine să le trimit toată camată și casa tot nu ne-a dat-o. După ce i-am dat toți banii și mi-a spus că terbuie să-i mai dau 100.000 de euro. Mi-a luat bilete mie și cumnatei mele și ne-a trimis in Tenerife la furat. Din 2009 îi dau camătă lui Petronel Corduneanu, dar gata”, a spus Geanina Răuț.

Scandal în lumea interlopă din Iași: Ceartă între frații Corduneanu

Alian Filip este acuzată că ar fi luat o casă de pe Sf. Andrei, promițând o casă la schimb. Nu s-a ținut însă de promisiune.

”Alina venea înspre mine și s-a oprit la colțul casei și o întreabă pe soția mea dacă vrea să vândă casa, iar ea a zis că da, dacă plătește tot. După ce a zis că i-o dă, a întrebat-o cine e, Alina a spus că e inginer de construcții. A plecat în casă cu soția mea și acolo s-a înțeles cu baba mea, să îi cumpere o locuință unde să rămână. Nevasta mea a făcut toate actele de vânzare, am vândut-o și l-a urmă am întrebat-o unde e casa pe care ne-ai promis-o? Alina a luat dosarul și a pelcat, iar noi am rămas pe drumuri. A venit după mai multă vreme și ne-a spus că nu ne mai dă nimic”, a spus bărbatul.

Cum a început scandalul din familia Corduneanu

La sfârșitul anului trecut, în mediul online au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. ”Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În „clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc. Totuși, se pare că Adrian ar avea ceva de împărțit cu soția lui Petronel, cu Alina Filip. În diferite filmulețe distribuite masiv pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu o face în toate felurile pe Alina Filip, în schimb evită să vorbească prea mult despre fratele său, Petronel. Din câte se pare, scandalul în familia Corduneanu ar fi izbucnit din cauza unor proprietăți, însă nu este totul foarte clar.

Cert este că, „în joc”, a intrat și soția lui Adrian, Ramona. Și aceasta vorbește urât în diferite filmulețe făcute publice despre Alina Filip. De o vreme însă Adrian și Ramona Corduneanu nu s-au mai implicat în acest scandal, însă, în trecut i-au susținut pe cei păgubiți în demersurile acestora. Cu siguranță încă un scandal în lumea interlopă din Iași va începe în curând, având în vedere presiunile din familia Corduneanu.
Comentarii
 • fam asta bolnava de penali a trims sute de amarati la furat pt ei ,a inselat sute de naivi si fraieri cu diplome din iasi meletia doarme in continuare

 • Spuneți asta si arătați judecatorilor de la Iași și Baia Mare care i-au salvat de la pușcărie și au omorât dosarul penal care era pe bune. Acel dosar ar trebui sa il vadă presa și sa il arate filă cu filă lumii pentru a se înțelege cum au stat lucrurile în realitate! De corupție sa nu mai vorbim și de alte combinații!

 • Ei cum se poate că fratesu adrian flamandul săracu beleaua i-a rupt curul și i-a dat la mvie lui japonista kitamura,și pretonel scroafa a luat-o de femeie?
  Voi sunteți interlopi băi?
  Vai de pvla voastră de săraci desculță!

 • JUDECATORI CORUPTI SAU IDIOTI nu se poate sa lasi liberi asemenea gunoaie asemenea excremente ar trebui bagati pe viata si lasati sa moara de foame nu trebui mila cu asemenea scursuri .legea pumnului atat stiu in cap graunte fermentate …….SA VA DEA DOMNUL DUPA FAPTA.

 • Mafioti, interlopi…cum naiba sa mai aveti curajul sa va filmati ca sunteti mari descurcareti si mari smardoi, cand voi de fapt sunteti praduitori de cand e Iasul.
  RUSINE GUNOAIELOR

 • Militia sa verifice atent cum a luat Adrian pamintul unde are casa in Pod de fier si o sa aibe surpriza mare. De ce il tine langa el pe fiul celor care au avut terenu si care au murit odata.

 • Adrian Corduneanu tot tu ai fost cu oamenii ăștia amărâți in fata la Județ!Ai vrut sa l legi pe fratele tău și încă nu ai reușit?Acum ai trimis zidarul asta mincinos fără probe ,plătit de tine!

 • Fetițele și băieții din Iași vor sa se facă interloape și interlopi ,că poți să incalci legea de nenumărate ori și nu pățești nimic si judecătorii le tergiversează dosarele până se prescriu
  faptele! Cordunenii,Gangalii,Cosmosii Tănase,Mararii și alte epochimene de genul asta sunt ,,idolii”copiilor din ziua de azi!Acești războinici,neanfricati…..și neancatusati!

 • Adrian Corduneanu și rudele lor de la casa de copiii!Nimic nou ,aceiași propaganda împotriva fratelui sau Petronel!Daca făceau aceste infracțiuni erau la mititica de mult!!! Adrian Corduneanu sinucide te ca fratele tău Petronel și nevastă-sa sunt in libertate!

 • Clanul Cioata din Belvesti e cel mai tare. Suntem țărani și nu ne doare. Câta bătaie am luat noi frățioare. Nu a băgat nici Diamantul Ros între picioare. Noi țăranii NON Valoare.

 • Adrian Corduneanu tu ai amenințat o pe femeia lui fratetu Pe livuri și încă ești in libertate! Ești un om josnic fără caracter și onoare !Ca ești praduitor se știe!

 • Mai domnilor ziariști rețineți odată pentru totdeauna în Iași nu exista clanuri sau mafioți, ca să fii mafiot trebuie sa ai caracter și onoare în Iași există doar niște tentative de mafioți datorita corupției din Justiție și MAI și datorita lacunele din Codul de procedura penala

 • Japonista și încă câteva doamne de interlopi de carton de la iasi au rupt pu.liliii și ele îs mari doamne acum și ei interlopi :))) dacă mai face live adrian și se supăra va spune tot ca el le știe dosarele

 • Petronel și golanca asta sunt în stare sa ardă pe toată lumea , a fututo fratetu adrian și tu ai luat-o de bună pe wc asta de puli trezește-te nebunuleeee

 • Ce sa ii faceți lui petronel el a fost achitat la curtea de apel Iași după ce in prima instanța a luat 15 ani
  Nu se sesizează nimeni? In ce lume trăim lui africanu iau dat 19 ani iar pe petronel l-au achitat

 • Ce amuzant trebuie să fie pentru unii polițiști cănd citesc asemenea articole despre interlopi ,mafioți ridicați de mass-media la nivel de Toto Riina ,
  Al Capone, Tony Montana și de fapt ei sănt,, culegători de folclor ,,

 • Duceți-vă la pușcărie cu voi ati nenorocit oameni cu cametele voastre ati lăsat oameni amărâți pe drumuri Dumnezeu e mare ..e sătulă lumea de voi suntem in secolul dreptății sau dus anii aia buni ai voștri ..și sunteți doi obsedați de Ramona și Adrian mai bine a-ți consulta un psiholog asta e o boala gravă ce aveți voi ce crezi ca Rezolvați dacă puneți un om al străzii de la citadin sa vb așa de ei ? Va zic eu nimic ..știe toată lumea și tot poporul cum te-a luat petronel și ce ai fost la viața ta nu ai cum sa schimbi trecutul orice ai face el face parte din tine Alina ,mai bine ți-ai vedea frumos de copii tai și de casa ta in loc sa făci rău .cine sapa groapa altuia tot el cade …vb asta sa nu o uiți ,știe tot poporul ca tot tu îți dai comenturi pe adresa lui Mariana Ciubotariu ești de rasul lumii …a-ți întrecut orice limita a bunului simt cel mai deranjat este ca te dai ceea ce nu ești spre deosebire de altele tu te-ai prostituat cu probe Japonia 🤭

 • FARA HINTERLIOPR ERAM SARACI TOATA TZATRA

  FARA HINTERLOPI NU AM SUPRAVIETZUII CA ROMANI K NATZI

  EI DE NEAUDC DE MANCARE

  NE CRESC COPII

  NE DAU PENSII VIN CU BANY SI CHELTUIE IN TZARA ASTA

 • Tot zabalosul de Chirica tine toți zabalosij in casele naționalizate de pe.sf Andrei ca lumea să vândă și să plece iar mafia imobiliară sa cumpere moca, Dna se ocupa de șpăgi de 50 ron

 • Adrian , steroidul mergător e in complexat , analfabet și cu un retard mintal vizibil. Un praduitor care latră mult și face puțin.

 • Bă, care comentați aiurea pe aici va aștept la ora 21 in Piața Unirii, la statuie, ca sa îmi spuneți in față ce aveți de spus.

  (In spatele tastaturii toți sunteți viteji…)

 • Uai Telemeaua sa iti ie si vaselina cu tine sa nu ti se rupa rectul de cate belite iti iei chiar daca erai fetita antrenata la puscarie tot o sa te doara

 • Sunt dintolog in Iasi si am nevoie de pacienti ca sunt cam rupt de foame. Si dat afara de femeie. Asa ca nu conteaza care cum va rupeti dintii: veniti la mine. Discount 50% pentru interlopi. Asa, ca intre noi.

 • Nu-l înțeleg pe Adrian corduneanu ca zice de Alina ca a fost un Japonia , dar nevasta ta ca sa dus la capitala sa i-o sugă la o cioara de 20 de ani când ai fost la pușcărie, spune coaie de nevasta ta ( mama a 3 copii ) tu zici de alții? Toata viața ați fost șmecheri doar pe live când va dat lumea in bot figurați ca pizdele .. ați legat tot orașul , nu știu cum stau aia de pe la capitala cu voi probabil și aia rup pixul

 • Diamantul șlefuit la pl in Zürich la club
  Cum e Adriane de ăștia ce își dau femeile la pl când femeia sa șlefuit pt ali din Ferentari

 • Pai daca i sa terminat barbatia la catalbos ce sa faca si diamantu dacat sa sio traga si ea cu ce gaseste !, da la ca si interlopii astia sunt amante in puscarie

Adauga un comentariu