Magazin

SCANDAL in MUZICA ROMANEASCA! Florin Chilian, acuzat de FURT de 89 de vedete

Publicat: 22 dec. 2012

Un scandal urias a izbucnit în muzica romaneasca, Florin Chilian fiind acuzat de furt de nu mai putin de 89 de vedete.

Florin Chilian e acuzat de artisti, care au depus si o plangere penala, ca nu le-a dat banii cuveniti, în total, 200.000 de euro, pentru drepturi de autor din emisiuni televizate sau aparitii online.

Numele grele ale showbizului autohton, cum ar fi Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Cristi Minculescu, Victor Socaciu sau Adrian Despot sunt cativa dintre cele 89 de vedete semnatare ale plangerii penale.

Florin Chilian neaga totul si sustine ca, la mijloc, sunt interesele unei persoane: Gheorghe Turda. „Este o reactie aproape fireasca daca stai sa judeci socialul romanesc al generalului muzicii romanesti, domnul Turda”, a declarat cantaretul la Antena 1.

Ba mai mult, el sustine ca pe acea lista apar si numele unor persoane decedate. „Foarte multi colegi de-ai mei au fost fusi sa semneze, fara sa stie, sau s-au trezit semnati sau, mai rau, oameni, ca de pilda, domnul Stefan Radof, care a decedat, a semnat si el”.

Si se pare ca Florin Chilian are dreptate! Elena Merisoreanu povesteste ca a mers pe încredere: „Nici nu am stiut despre ce e vorba”. Ea si-a primit banii care i se cuveneau de la „Asociatia lui Chilian„, care împarte drepturile de autor.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu