Actualitate

Scandal în Parlament. Deputaţii AUR au adresat jigniri directorului Asociaţiei Patronale de Petrol şi Gaze – VIDEO

Publicat: 17 mai 2022
Scandal în Parlament Deputaţii AUR, George Simion
George Simion, preşedintele AUR, i-a spus ministrului Energiei, Virgil Popescu, că este un „hoţ”

A izbucnit un nou scandal în Parlament astăzi, 17 mai 2022. Deputaţii AUR au adresat o serie de jigniri directorului Asociaţiei Patronale de Petrol şi Gaze. Mai mult decât atât, George Simion, preşedintele AUR, i-a spus ministrului Energiei, Virgil Popescu, că este un „hoţ”.

Reamintim faptul că în urmă cu doar o săptămână a avut loc un alt incident de acest gen între un deputat AUR și un deputat PSD.

Un nou scandal în Parlament. Deputaţii AUR au fost protagonişti

În această dimineaţă a fost înregistrat un nou scandal în Parlamentul României. George Simion a fost protagonistul unui nou incident alături de Virgil Popescu. Liderul Alianţei pentru Unirea României l-a numit din nou hot pe ministrul Energiei.

”Ăsta este hoțul de ministru al Energiei! Ministrul energiei și reprezentantul OMV Petrom. Iubire mare, trebuie să dăm gazele la austrieci. Hoțul acesta (Virgil Popescu, n.red.), nevasta lui are o benzinărie OMV Petrom. Și vine astăzi în fața dumneavoastră… Este un hoț!”, a declarat în această dimineață George Simion.

În acest context, Virgil Popescu nu a dorit să răspundă în niciun fel acuzațiilor aduse, însă scandalul a continuat între deputatul Dan Tănasă și George Simion și reprezentantul Asociației Patronale de Petrol și Gaze care a venit în Comisie pentru a asista la dezbateri.

Vă aducem aminte că la începutul lunii februarie, ministrul Virgil Popescu a depus o plângere penală după ce George Simion l-a îmbrâncit.

Deputaţii AUR, nemulţumiţi de legea offshore

Deputaţii Dan Tănasă şi George Simion l-au jignit și i-au adus acuzații grave directorului executiv al Asociației Patronale de Petrol și Gaze. Până la urmă reprezentantul Asociației patronale de Petrol și Gaze a trebuit să părăsească sala pentru a se liniști spiritele.

”Dispari din faţa mea! Explică pe ce bursă se vor tranzacţiona, pe Bursa de la Viena sau pe Bursa de la Bucureşti. Explică-le oamenilor! Tu eşti reprezentantul patronatelor”, a spus Dan Tănasă.

”Eu sunt ales de poporul român, tu eşti în plus în clădirea asta, papagalule. Eu sunt deputat, m-a ales poporul român. Pe tine cine te-a ales?”, a spus deputatul AUR. Acestuia i s-a alăturat George Simion, care i-a cerut reprezentantului patronatelor să iasă din sală. ”Ieşiţi afară!. Tu, de la OMV, ieşi afară!”.

În replică la scandalul provocat de AUR, social-democratul Daniel Suciu s-a adresat deputaţilor AUR, afirmând că ”a înţeles că pe agenda de astăzi era spectacol”.

”Nu puteţi, trei parlamentari ai unui singur partid, să luaţi ostatic o sală întreagă şi o comisie întreagă”, a spus Daniel Suciu.

În acest moment s-au reluat dezbaterile pe proiectul de lege. Cei de la AUR sunt nemulțumiți de forma pe care o are legea offshore. Aceștia susţin că în prezent statul român este cel care pierde și doar investitorii străini au de câștigat de pe urma unui astfel de proiect de lege.

Potrivit acestora, investitorii au și exploatările de gaze și vor fi și principalii beneficiari ai acestor exploatări de gaze în timp ce statul român, care este proprietarul gazelor din Marea Neagră, ar urma să câștige mult mai puțin decât aceștia.

Noul scandal din Parlament îi are ca protagoniști pe deputații AUR.
Comentarii
  • Au ajuns niste golani sa faca ordine in Parlament! Nici pe maidanele din Ferentarii anilor 1900 nu se gaseau specimene ca acest Simion! Chiar nu se gaseste un BARBAT sa-l puna la punct?

  • Stau și mă întreb…oare cat mai durează până este arestat borfașul ăsta…dar purceaua mahalagioaică??? Dar Make Spagoveanu??? In țara asta demult timp nu mai este justiție…

Adauga un comentariu