Actualitate

Scandal în timpul mitingului din București. Forțele de ordine au aplicat spray lacrimogen, iar George Simion s-a pus în fruntea protestatarilor! Toți jandarmii din Capitală, mobilizați de urgență

Publicat: 21 dec. 2021
George Simion la protestele de la București

Scandal fără precedent în ultima perioadă la protestele împotriva certificatului verde, în România. Protestatarii au încercat şi încă depun eforturi pentru a intra în Parlament. Forțele de intervenție au aplicat spray lacrimogen.

În schimb, George Simion s-a pus în fruntea protestatarilor. Potrivit informațiilor, la această oră toți jandarmii din București sunt mobilizați să intervină în zona Parlamentului.

Potrivit unor informații de la fața locului, mai multe persoane au lovit maşini. În aceste momente sunt câteva sute de jandarmi prezenți la fața locului.

George Simion a ieșit din parlament și s-a plasat în fruntea protestatarilor

George Simion a ieșit în fața Parlamentului, la protestatari, de unde a dat mai multe declarații. Simion i-a invitat pe parlamentari să iasă și ei pentru a vedea oamenii care protestează împotriva certificatului verde. George Simion a mai declarat faptul că jandarmii i-au rugat pe protestatari să iasă din curtea Senatului. Liderul AUR a declarat că se vor supune recomandărilor:

”Da, m-au rugat domnii jandarmi să ieșim din curtea Senatului. Da, domnule, ieșim”, a spus George Simion.
Adauga un comentariu