National

SCANDAL in trafic: Un politist a tras un foc de arma pentru a se apara de un sofer agresiv, care nu avea permis

Publicat: 15 apr. 2013
1

Doi politisti din Bucuresti au fost agresati de un tanar care conducea fara permis si de o ruda a acestuia. Oamenii legii au fost nevoiti sa traga un foc de arma lateral pentru a-i speria pe agresori, informeaza Romania TV.

Tanarul fara permis circula pe Calea Giulesti din Capitala si nu a vrut sa opreasca in momentul in care Politia a solicitat acest lucru. Tanarul in varsta de 21 de ani a accelerat in momentul in care si-a dat seama ca este urmarit de echipajul de politie.

In cele din urma, oamenii legii au reusit sa-l opreasca in trafic pe tanarul fara permis. Acesta s-a dat jos din masina, impreuna cu un alt barbat si au inceput sa-i agreseze pe agentii de politie. Pentru a-i speria, politistii au tras un foc de avertisment in plan vertical, fara sa raneasca pe nimeni.

Cei doi barbati din masina au fost imobilizati de catre politisti, iar soferul a fost arestat preventiv pentru conducerea autoturismului fara permis.

Comentarii
  • Din pacate avem un sistem de legi foarte prost gandit.De obicei agresorul scapa nepedepsit sau cel mult primeste o amenda.Asa ca nu va mai mirati ca au avut curajul sa atace un politist.Si ,,nimeni nu e mai presus de lege,,e doar o Mare Abureala.

Adauga un comentariu