Eveniment-Social

Scandal in USL! Adomnitei sare la beregata vicepremierului Dragnea

Publicat: 02 dec. 2013
1

Scandal in toata regula la Iasi, dupa ce Guvernul a mai taiat cativa bani destinati initial judetului. Liberalul Cristian Adomnitei l-a atacat in plina sedinta de Consiliu Judetean pe vicepremierul Liviu Dragnea, dupa ce Ministerul Dezvoltarii Regionale a decis reducerea unor fonduri ce urmau sa ajunga la primariile din judet. Nu este prima oara cand Adomnitei se cearta cu cei de la PSD, si asta dupa ce premierul Victor Ponta a refuzat, in mai multe randuri, sa aloce bani pentru Iasi. De data aceasta, este vorba de decontarea unor lucrari facute de primariile din judet in contul banilor primiti initial de la minister si care au fost retrasi ulterior. Disputa din interiorul USL este din ce in ce mai vizibila, mai ales la Iasi.

„Rectificarea a lovit bugetul nostru in mai multe locuri. In baza Ordonantei 28 am beneficiat de 102 miliarde lei vechi in luna iulie si alte 43 miliarde in toamna. Legea romana spune ca situatiile de lucrari pot fi decontate de primarii. Am primit o rectificare de 8,1 milioane de lei, bani care au fost taiati. In octombrie am avut lucrari decontate, ce trebuiau depuse intre 1 si 5 noiembrie. Ministerul Dezvoltarii a taiat banii la sfarsitul lunii octombrie, cand trebuia sa decontam 7,9 milioane lei. S-a spus ca o sa se dea bani din bugetul anului viitor”, a sustinut Adomnitei.

Comentarii
  • ADOMNITEI, CHIRILA, BODEA, FENECHIU+TOTI ACOLITII LOR, GUNOAIE DE DAT FOC. SA LE DAM FOC. SINT ANA DIN CONSILIUL MAFIEI JUDETENE IASI. asa se numeste acum cj iasi

  • hai plimba ursul ******** dracului ce esti. te dai in spectacol ca … guvernul… ca nu stiu care… du-te dracu. si ne lasa , ne-ai im.putit, orasul. in reali,tate nu te intereseaza perversu.le. daca te intereseaza asa tare de iasul nostru de ce furi si arunci la gunoi baniii judetului? du-te-n ma.ta spurcaciune im.pu.ti.ta nu-ti mai face atata fata ca ne-am lamurit.

  • e mai tare ca el ? praf in ochii inghesuitilor care l-au votat ,de cand e presedinte nu se poate lauda cu nimic c-ar fi facut pentru ieseni,nimic proiecte ,nimic realizari ,taie frunze la caini pe banii nostrii ….prostalaul asta trebuie schingiuit pentru marlaniile facute si aruncat pe geam din casa patrata ….consuma aerul de pomana boulanul asta !

  • Mai Adomnitei, vei recunoaste si tu vreodata ca esti un incompetent? Ai o aroganta si o nesimtire iesita din comun. Cum ai tupeul si nesimtirea sa te lauzi cu realizarile altora. Singurele realizari de care trebuie sa fi mandru sunt infractiunile penale pe care le=ai comis si in curand vei ajunge in inchisoare. Astea sunt realizarile tale Adomnitei.

Adauga un comentariu