Magazin

Scandal intre doamnele teatrului romanesc

Publicat: 06 iun. 2014
1

Cezara Dafinescu si Rodica Popescu Bitanescu sunt doua dintre cele mai iubite actrite din Romania, ambele avand o cariera infloritoare de zeci de ani.

Doamna Popescu Bitanescu este si regizoare la cateva spectacole, iar o remarca despre colega sa de teatru, Cezara Dafinescu, a infuriat-o pe aceasta.

Citeste si Cantareata celebra, batuta mar la ziua de nastere a lui Liviu Varciu!

Acuzata de Cezara ca a dublat-o abuziv in piesa „Inca-i bine”, Rodica Popescu Bitanescu a declarat la „Draga mea prietena”: „In teatru se obisnuieste ca orice actor sa poata fi dublat… pentru o mai buna planificare a spectacolelor. Cezara nu mai juca nimic de multa vreme. Era intr-un con de umbra… Nu o dorea niciun regizor. Cezara mi-a fost impusa de conducerea teatrului. A dat probe, ca nu mai juca nicaieri. A fost aleasa doar pentru insistentele si plansetele ei. Plangea la telefon”.

Aceasta declaratie nu a ramas fara urmari, astfel ca doamna Dafinescu vrea sa rezolve aceasta problema la mediator, iar daca nu, in instanta:

„Nu vreau sa ma cert prin emisiunile TV, unde, daca se ridica tonul, prefer sa tac. Cum ma aflu in imposibilitatea de a ma apara altfel, am apelat la un avocat care incearca o rezolvare prin mediere”, a spus doamna Dafinescu pentru Ziarul Ring.

Citeste si Un celebru cuplu gay din Romania s-a despartit dupa un scandal de pedofilie!

Astfel, Rodica Popescu Bitanescu e asteptata, saptamana viitoare, la mediator. Cum sunt sanse minime de impacare amiabila, actiunea va ajunge direct in instanta.

Doamna Cezara sustine in convocarea la mediator ca afirmatiile colegei sale „n-au niciun suport in realitate”: „Nu cred ca cineva din TNB a putut sa ma impuna in piesa dumneavoastra peste vointa dumneavoastra. Cat despre manifestarile de plans, rugaminti etc., va somez sa faceti proba acestora, in caz contrar situatia va obliga la repararea prejudiciului moral si material cauzat”.

Citeste si Tensiuni mari! Daniela Crudu, in scandal cu iubitul! S-au luat de la bani!

Adauga un comentariu