Magazin

SCANDAL intre fratii Cioaba – La un pas sa se ia la bataie

Publicat: 24 aug. 2013
1

Imparatul Iulian a povestit ca Daniel, fiul cel mic al regelui Cioaba, a facut presiuni asupra familiei pentru ca el sa fie numit mostenitorul coroanei. Mai mult, daca lucrurile nu s-ar fi transat in favoarea lui, Daniel era pregatit sa sara la bataie, sprijinit de un grup de prieteni, a mai povestit imparatul Iulian pentru Romania TV.

Daniel, fiul cel mic al lui Florin Cioaba, a vrut cu orice pret ca el sa fie incoronat ca rege, desi titlul ii revenea de drept fratelui sau mai mare, Dorin.

„Era gata sa se ia la harta, sa se ia la bataie. (…) Cel mic, e mic , e flusturatic, e cu baruri, toate barurile din Sibiu sunt ale lui si pe langa el mai sunt vreo 30-40-50 in gasca si a venit gasca lui sa se ia la harta cu fratele lui, bodyguarzi lui cum s-ar spune”, a povestit „imparatulIulian la Romania TV.

Si europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a confirmat ca Daniel era pregatit sa faca orice pentru a intra in posesia coroanei. „S-au certat cei doi fratii la priveghi. Si cel mai tanar dintre el, de care eu nu auzisem i-a spus fratelui mai mare: am sa-mi iau singur ceea ce-mi apartine”, a povestit Vadim Tudor.

Dorin Cioaba a confirmat tensiunea dintre el si fratele sau mai mic si a explicat, la Romania TV, ce l-a determinat pe acesta sa revendice titlul de rege, in ciuda dorintei tatalui lor.

„El a fost influentat, intr-un fel sau altul, sa solicite aceasta coroana. Sa ramana in casa tatalui meu, ca parte din mostenire”, a povestit fiul cel mare al lui Florin Cioaba.

Cel care a tesut intrigi la curtea regelui Cioaba si a aprins scandalul dintre frati este nimeni altul decat Ninel Poptarca.

„Domnul Potarca de mult nu mai e un lider, de mult nu mai reprezinta pe nimeni. Faptul ca a trebuit sa se deplaseze la Sibiu, a trebuit sa ceara aprobare de la procuratura. Am crezut ca a venit pana acolo pentru tatal meu, dar a venit sa distruga munca tatalui meu si pentru acest lucru lui si celorlalti ar trebui sa le fie rusine. Tata i-a respectat”, a mai spus Dorin Cioaba.

Ninel Potarca, fost candidat la presedintie si condamnat recent intr-un dosar de evaziune, l-a instigat pe fratele cel mic sa-l saboteze pe Dorin.

„Nu sunt de acord cu unii care spun ca gata Dorin sa ia coroana. Trebuie sa supunem votului. Patrimoniul regal nu trebuie transferat din casa regala intr-o alta casa”, a spus Ninel Potarca.

Dorin Cioaba spune ca tot scandalul incoronarii are ca miza compromiterea defunctului Florin Cioaba. „Lucrul acesta s-a intamplat in ultima seara de priveghi, cand anumiti oameni au incercat sa il ridice impotriva mea pe fratele meu”.

Sotia lui Florin Cioaba a fost pusa in situatia dramatica de a face pace intre copiii sai.

„Mama mea a fost foarte suparata. S-a vazut in situatia in care nu a fost niciodata. Rupta de durere, nu a vrut sa ne intristeze nici pe mine, nici pe fratele meu”, a mai povestit Dorin Cioaba.

Vaduva lui Florin Cioaba si-a sfatuit fiul mai mic sa renunte la coroana care nu i se cuvenea, de drept.

Desi l-a tarat in cea mai penibila situatie a vietii sale, Dorin Cioaba ii intinde totusi o mana fratelui sau.

„Sa nu ne puneti in situatia sa discutam in contradictoriu si sa creem mai multe probleme mamei mele. Il iubesc pe fratele meu, il respect si vreau sa lucreze alaturi de mine”, a mai spus Dorin.

Comentarii
  • Eu nu ma uit la emisiunile tv cu tiganeala acestor javre. Noroc ca nu au fost vreo 4 frati ca erau toti 4 regi. Ce spurcaciuni sunt acesti tigani. Se viseaza regi, imparati, presedinti, bulibase, dar impozitele si darile catre statul roman nu si le platesc. Imi pun intrebarea, pentru acea coroana din aur de 6 kg, cit impozit au platit, pentru ca eu pentru datorie de 112 lei catre stat mi-au trimis acasa si titlu executoriu, nu mai zic ce presiuni a facut un inspector de la fisc asupra mea pentru aceasta suma de bani. Am inteles ca au venit la inmormintarea geacardelei tiganilor multi tigani din Franta, Germania, Suedia. Dar ce fac acestia prin tarile respective? Sa nu-mi spuneti ca muncesc pentru ca vomit.

Adauga un comentariu