Cancan ultimă oră

Scandal între Veronica și Viorel. S-a lăsat cu cuvinte grele și amenințări de divorț

Publicat: 26 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Veronica și Viorel trec din nou printr-o perioadă grea. Cu o zi înainte, în loc să fie entuziasmați că vor lansa piesa „Om bogat sau om sărac”, ce i-a cucerit deja pe oameni, soții Stegaru au fost protagoniștii unui tărăboi de zile mari! S-a lăsat cu cuvinte grele și amenințări de divorț! Veronica, Viorel și artistul Rafaelo au lansat încă o piesă fenomen, intitulată „Om bogat sau om sărac”. Deși au simțit deja gustul succesului, fiind îndrăgiți de o țară întreagă, soții Stegaru nu își împărtășesc aceeași dragoste unul față de celălalt.

Cu doar o zi înainte de marea lansare, Viorel a fost extrem de supărat pe Vulpița, amenințând la un moment dat că va face el cumva ca tânăra din Blăgești să nu mai apară în piesă.

„În piesă nici nu va intra, îți spun sigur 100%”, i-a spus Viorel lui Rafaelo.

Veronica nu s-a lăsat afectată de aceste vorbe, ci din contră, i-a spus soțului său că poate să aibă o altă relație, pentru că ea nu își mai dorește să formeze un cuplu cu acesta.

„Eu nu te mai vreau în viața mea, ce nu înțelegi? Băi băiete, tu să nu mă mai comanzi pe mine!”, i-a spus Veronica lui Viorel.

În timp ce Veronica susținea sus și tare că soțul său o înșeală cu o tânără pe nume Gabriela, Viorel nu s-a lăsat mai prejos și a susținut că Vulpița vorbește cu un alt bărbat la telefon.

„Vorbesc cu cine vreau! Tu, cu cine vrei! Nu te mai băga în viața mea! Vorbesc cu cine vreau, e viața mea!”, a fost răspunsul dur al Veronicăi.

Adauga un comentariu