National

Scandal la Aeroportul Otopeni! Sute de oameni, blocați ore în șir: „Suntem închiși, nu e nimeni!”

Publicat: 06 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal la Aeroportul Otopeni Sute de oameni blocați ore în șir Suntem închiși nu e nimeni

Sute de oameni au stat blocaţi ore în şir în avion, dar şi pe aeroportul Otopeni după ce au aterizat cu o cursă Tarom de la Amsterdam.

Unul dintre pasageri a declarat că nu li s-a pus la dispoziţie nici mâncare, nici apă, iar cei care trebuiau să îi preia pentru a îi conduce în carantină s-ar fi certat pe proceduri.

”Sunt plecat de 30 de ore cu familia din SUA, am avut escală la Amsterdam, am fost preluați de o aeronava TAROM, în aeronavă era plin, 150 de pasageri, ne-au pus la dispoziție patru sticle cu apa și o pungă cu pahare de unică folosință.

Am stat două ore în avion pentru că nu se știa ce proceduri trebuie indeplinite, au venit 2 sau 3 mașini SMURD, au venit și mașini de poliție , SMURD, ulterior a venit și un autobuz si ne-au coborât cate 30 de persoane și ne-au dus către zonele de triere.

Iar acum de cel puțin o oră și jumătate suntem într-o zonă în care așteptăm să vină niște autobuze să ne preia, să ne ducă în locurile de carantina , suntem închiși în vreo 3 zone, cred că suntem undeva la vreo 200 de persoane, suntem închiși, nu este nimeni și avem niște dozatoare de apă dar nu avem pahare.”, a transmis un pasager.

Adauga un comentariu