Stiri si curiozitati

Scandal la Asia Express. Prima reactie a lui Catalin Botezatu dupa ce a vazut imaginile cu Bianca Dragusanu

Publicat: 19 feb. 2019

Catalin Botezatu a facut primele declaratii despre evolutia bunei sale prietene, Bianca Dragusanu, in cadrul show-ului “Asia Express”. Fosta prezentatoare TV a fost aspru criticata de fani, dar si de mai multe vedete din Romania pentru felul in care s-a comportat in timpul filmarilor emisiunii de la Antena 1.

In cadrul declaratiilor, celebrul designer i-a luat apararea Biancai Dragusanu pentru atitudinea si comportamentul pe care le-a avut in timpul petrecut la emisiunea-concursAsia Express” 2019.

“Se mai intampla sa ajungi la capatul rabdarii. De aceea, o inteleg din anumite puncte de vedere. A injura este omeneste! Mai mult, daca timp de noua ore, a avut o problema fiziologica si nu a avut acces la un WC-ul normal, nu prin padure, asa cum am auzit, imi imaginez starea de iritare a Biancai! Cred ca pur si simplu a explodat de nervi! Insa, in realitate, ea nu este asa. Poate fi vulcanica uneori, dar nicidecum o persoana care sa marseze pe trivialitati”, a afirmat Catalin Botezatu, relateaza wowbiz.ro.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.loading...

Adauga un comentariu