Actualitate

Scandal la Guvernul României unde George Simion și parlamentarii AUR nu sunt primiti in instituție! Aceștia doreau să asiste la negocierea bugetului pe 2022

Publicat: 20 dec. 2021
George Simion
George Simion, liderul AUR, nu este lăsat să intre în Guvern

În acest momente este un scandal la sediul Guvernului României unde mai mulţi parlamentari AUR cât şi George Simion au dorit să intre în instituţie dar nu au fost primiţi. Aceștia doreau să participe la negocierea bugetului pe 2022.

Vă aducem aminte faptul că în jurul orei 11.30, liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc la Guvern pentru a iscuta despre Legea bugetului dar şi pentru adoptarea certificatului verde.

Parlamentarii AUR și George Simion nu au fost primiţi la Guvernul României unde se discută despre legea bugetului pe 2022

Așadar, vorbim despre faptul că George Simion şi mai mulţi parlamentari AUR au dorit să participe la ședința de Coaliție unde se discută despre bugetul României pe anul 2022. Totuși, parlamentarii s-au lovit de refuzul tuturor. George Simion a menționat că încă așteaptă răspunsul premierului Nicolae Ciucă mai ales că, fiind reprezentanții opoziției, trebuie să fie acceptați la o asemenea discuție:

”Trebuie să ne primească, pentru că și vocea românilor din opoziție trebuie să se facă auzită. Am tot scris acestui Guvern, dar n-am primit niciun răspuns (…) Vom aștepta aici până când ne va primi domnul Ciucă sau adevăratul șef al acestui Guvern, Raed Arafat.

Mâine va fi protest în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Marcel Ciolacu de a implementa certificatul verde. Mâine, de la ora 9.00 va fi un mare protest la care așteptăm toți bucureștenii și toți oamenii afectați de aceste măsuri”, a spus George Simion.

George Simion încearcă să îl convingă pe premierul Nicolae Ciucă să nu adopte certificatul verde

O altă nemulțumire pe care George Simion o are este legată de certificatul verde. Liderul AUR speră să îl convingă pe premierul Nicolae Ciucă să renunțe la acest lucru. Parlamentarul a menționat faptul că este absolut necorespunzător ca oamenii să aștepte la intrările în țară sau să fie introduse în carantină chiar dacă au un test PCR negativ:

Este o bătaie de joc. Oamenii care vin cu test PCR sunt carantinați. Păi de ce? Ei vin sănătoși. Vocea românilor trebuie să fie auzită. Este dezastru la Nădlac, la Aerportul Otopeni peste tot.Aștepăm să ne primească, și vocea românilor care sunt carantinați pe nedrept trebuie să se audă” a precizat George Simion.

 

Simion a mai anunțat că AUR va organiza marți dimineața la ora 9 un protest la care vor participa 2000 de membri AUR. Nu este prima oară când Simion protestează împotriva certificatului verde pe care îl consideră o aberație:

Sunt împotriva încălcărilor drepturilor fundamentale ale românilor indiferent de forma prin care se face. Un certificat similar cu certificatele care au existat şi în perioadă interbelică nu face bine cetăţenilor. Au murit oameni la Revoluția din ’89 pentru libertatea noastră şi nu agreăm acest gen de certificat, indiferent dacă sunt persoane vaccinate sau nevaccinate. (…) intervenea Simion. Suntem total împotriva certificatului verde şi este o poziție pe care ne-o asumăm şi e o poziție pe care o avem pentru că aşa ne-au cerut românii. M-am dus într-o şcoală în Volovăţ, judeţul Suceava unde copiii nu învață. Erau presiuni pe profesori ca să se vaccineze ca să poată merge la şcoală. Nu agreăm restricţiile într-un moment în care numărul de cazuri este similar cu cel din luna mai. (…) spunea la începutul lunii decembrie George Simion, copreședintele AUR.

 

 
Adauga un comentariu