Actualitate

Scandal la Iasi impotriva lui Adomnitei si Iohannis. Ce spune un pensionar VIDEO

Publicat: 13 nov. 2014
1

Iesenii s-au saturat de lipsuri si probleme, dupa cum s-a putut vedea astazi in cartierul Alexandru cel Bun. Un pensionar a inceput sa-si manifeste vehement nemultumirea la adresa lui Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi, dar si a lui Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidentiale. Batranul a inceput sa strige pe strada, solicitandu-i lui Adomnitei sa fie atent ce face cu poporul roman, in contextul alegerilor prezidentiale, iar in cazul lui Iohannis a spus ca este „Basescu intruchipat”.

Vezi si Klaus Iohannis, la pamant. Nu a stiut cati pensionari sunt in Romania
Comentarii
  • Lozincile a la Ponta si antene! La ce sa te astepti de la aceste fiinte mici, manipulate si fara opinie proprie! Doar ceea ce latra alti stiu sa spuna!

    • dute baa pensionarule mankameai koaiele cu ilescu matiii..vrei sa ai tu pensie mare si alti romani sa faca foamea in culori.?/.mankameai koaiele de pensionar .dute la cimitir bah..laSA viiorul in mana tineretului..dute la cimitir bah mortaciuneo..vrei sa ai pensie mare si copii tari sa faca foame in culori mankamei koaiele de pensionar..iti rup eu gura int ine cand te torn sa vezi pule in gura iti dau

  • pensionarii sa voteze puie monta si o sa manance frunze daca o sa mai ramana si acestea!oare cand o sa ne vina mintea la cap?inseamna ca va convine cu pensia actuala!o sa fie si mai mica!

  • Ordin! Din partea je-go-su-lui din dorohoi NICHIZDOI, petru rapa-nosii, pensionarii de hodorogi, babele hide, gheboase in afara de transportul in comun gratuit, acesti slavi infometati sa m-ai beneficieze gratuit de 2m de pinza alba, un cosciug, jumatate de luminare si drumul gratuit si asigurat spre locul cu boscheti si ciulini!

  • prostalan crescut si educat la randuri (cozi). faceti si voi reportaje in Iasi si nu la tara. de cand cartierul Alexandru cel Bun face parte din municipiul Iasi?

  • Mai bosorog senil cu creierul splat de Antena, sa te duci la Ponta sa-ti dea pensie… Noi cei ce muncim in tara asta nu vrem sa mai tinem pe pensie un jeg ca tine!

  • Sunt si eu pensioner , dar gloata asta proasta actuali pensionari , fosti vajnici comunisti sa se roage sa mai traiasca sa pape aceasta mizera pensie , dar terminate mai prostilor cu fostii ,actualii si viitorii comunisti ai Romaniei ,. vezi ILIESCU , NASTASE ,PONTA si socrul sau preasfintitul SIRBU,. Celor din BOR ii rog sa,si vada de cele sfinte si nu de politica, pentru ca voi sunteti cei care manipulate masele,de fapt voi sunteti diavolul de care trebuie sa ne ferim si nu sa va ascultaM ,.

Adauga un comentariu