National

Scandal la investire – Fostul primar cere repetarea alegerilor

Publicat: 26 iun. 2012
1

Investire cu scandal in comuna Gogosu din Mehedinti. Fostul primar Gheorghe Hanes nu accepta faptul ca a pierdut alegerile si cere repetarea lor. Asa ca la investirea primarului ales, a organizat un miting de protest. Noul edil nu s-a lasat nici el mai prejos si a venit la investire insotit de sustinatori.

Desi voturile au fost numarate de cinci ori, fostul primar Gheorghe Hanes contesta legalitatea alegerilor si cere repetarea lor. La investirea primarului ales, a organizat un miting de protest.

„Aceasta manifestatie s-a facut ca un raspuns la frauda electorala care s-a produs la nivelul acestei comune (…) Imi doresc alegeri repatate la nivelul comunei Gogosu pentru a demonstra corectitudinea si legalitatea lor”, a declarat fostul primar, Gheorghe Hanes.

Primarul ales nu s-a lasat nici el mai prejos si a venit la investire insotit de sustinatori, care nu aveau insa autorizatie de miting, spre deosebire de cealalta tabara.

„Cred ca e nebun. El a organizat alegerile, a facut tot si acum spune ca l-am furat noi (…) Au fost cu 6 voturi mai mult ca el si s-au numarat de 5 ori”, a spus si primarul ales, Jan Rogoveanu.

Investirea a fost amanata pentru vineri. In continuare localitatea nu are conducere.

Sursa: rtv.net

Adauga un comentariu