Stiri si curiozitati

Scandal la Kanal D Romania! S-au certat ca la usa cortului, in culise la „Bravo, ai stil!”

Publicat: 16 ian. 2019
3

Sezonul cinci al show-ului de fashion „Bravo, ai stil” a inceput in forta, iar cele zece concurente duc o lupta acerba pentru titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”. La mai bine de doua saptamani de la difuzarea primei editii, a inceput si scandalul, chiar in culisele emisiunii.

Doua dintre concurente, Corina si Valeria, nu s-au mai putut abtine si au izbucnit.“Eu am venit inaintea ta in cabina de make-up. M-am trezit devreme, ca sa ajung la machiaj; la 8 fara 4 minute eram aici, ea ajunsese la 8 si 10 minute. Logica era fix aceasta: eu am ajuns inaintea ei, intru inaintea ei la machiaj”, explica Corina.

Asa cum au fost obisnuiti cei din fata micilor ecrane, in fiecare saptamana, un invitat special se va alatura celor trei jurati cu greutate, Catalin Botezatu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, gata sa valideze si sa comenteze tinutele concurentelor. Dupa Pepe si Christina Ich, in aceasta saptamana, celor trei jurati li se alatura Anda Adam.

Iulia Albu a parasit Kanal D! Vedeta s-a mutat la PRO TV

Iulia Albu a spus adio postului de televiziune Kanal D, cu care a colaborat cativa ani buni. Vedeta s-a mutat la PRO TV, de mai bine de o luna, apare la emisiunea “La Maruta“, unde le comenteaza pe vedetele care isi fac aparitia la evenimentele mondene.

„Iulia Albu si-a incetat colaborarea cu postul Kanal D din motive personale. Ea a refuzat sa semneze un nou contract cu patronii turci. Iulia este la fel de dedicata ca si pana acum profesiei sale, doar ca va face ce a facut pana acum la un alt post tv, iar rubrica de la Pro TV este ceea ce isi dorea”, au declarat surse din Pro TV.
Adauga un comentariu