Stiri si curiozitati

Scandal la nunta lui Radu Mazare? Mireasa nu a ramas la camera intima si a plecat suparata

Publicat: 11 iul. 2019
3

La ora 16.30, dupa doua ore petrecute la Penitenciarul Rahova, Roxana Mihalache a plecat acasa. Maritata, dar suparata foc si neiubita. A iesit val vartej pe poarta inchisorii si le spus jurnalistilor ca Radu Mazare e suparat.

Ziua nuntii este cea mai fericita pentru orice mireasa. Nu insa si pentru Roxana Mihalache (31 de ani), care si-a unit miercuri, 10 iulie, destinele cu Radu Mazare in inchisoare.

Este adevarat ca nu a avut parte de un cadru primitor si nici de o petrecere cu fast, asa cum visa. In plus, parintii nu i-au fost alaturi.

Dar la ora 14.30, aceasta a venit razand si parea plina de optimsm, dar dupa doua ore petrecute in puscarie la propria cununie, doamna Mazare a iesit neagra de furie cu certificatul de casatorie in mana.

Radu Mazare si Roxana puteau petrece noaptea impreuna

”Nu vreau sa mai spun nimic, Radu este suparat. Va dati seama ca situatia nu este deloc usoara. E nevinovat”, a declarat cea care de acum este sotia celui care a renuntat la burlacie la 51 de ani.

Blondina, fost model, nu a ramas in penitenciar ca sa se bucure de o noapte fierbinte, ci a preferat sa plece si sa-l lase pe Radu Mazare sa se linisteasca.

Legea le confera proaspetilor miri ocazia sa petreaca 48 de ore impreuna, in camera intima. Chiar si insurat, fostul edil nu-si va putea satisface nevasta prea des: doar o data la trei luni, timp de trei ore.

Acesta pare sa fi fost si motivul pentru care a tinut mortis sa se casatoreasca. Fara actul oficial, Roxana nu ar fi fost primita in ”locul placerilor”. Iar Radu Mazare are de stat mult timp dupa gratii. Condamnarea lui este de 9 ani.

 

Adauga un comentariu