Funny

Scandal la Romanii au talent, dupa ce Alesia Calin a urcat pe scena. Ce nu s-a vazut la Pro TV 

Publicat: 10 mart. 2019

S-a aprins un scandal la “Romanii au talent” la scurt dupa ce Alesia Calin si-a incheiat momentul exceptional pe scena indragitei emisiuni de la Pro TV. Mesajele acide au curs pe Internet, unde chiar si fetita-minune a lasat un comentariu. Va reamintim ca adolescenta l-a facut pe Mihai Petre sa izbucneasca in lacrimi in timpul prestatiei sale.

Fanii de la “Romanii au talent” sunt nemultumiti ca Alesia Calin nu a primit Golden Buzz din partea juratilor care mai dreptul sa apese butonul auriu. Ei au lasat comentarii acide pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii. Tot acolo unii dintre internauti au criticat-o pe Andra pentru ca nu s-a ridicat la finalul momentului asa cum a facut Florin Calinescu, de altfel. Altii i-au sarit in aparare juratei show-ului de talente si au subliniat ca atat ea, cat si ceilalti colegi de la masa au fost coplesiti de emotiile transmise de Alesia Calin si nu au avut timp sa reactioneze.

“Felicitari, suflet minunat si frumos, meritai un Golden Buzz. Dar Andra nici nu s-a ridicat in picioare, mi-e ciuda ca nu o apasat butonul auriu nimeni. RUSINE”, “Alesia Calin, meritai un Golden Buzz, dar asta insemna sa te auzim doar in finala… asa, cu siguranta, te auzim de mai multe ori ceea ce e bine… cu siguranta o sa ajungi in finala… Felicitari!”, “Pacat ca nu a primit Golden Buzzloading...

Adauga un comentariu