National

Scandal la Suceava. Politisti atacati cu furcile de tigani

Publicat: 06 sept. 2013

Agentii de politie care incercau sa intervina intr-un scandal in care erau implicati mai multi tigani, in localitatea suceveana Mitocul Dragomirnei, au fost atacati cu furcile de catre acestia. De frica, oamenii legii s-au baricadat in masina de serviciu, iar romii le-au distrus autoturismul.

Cei doi politisti care au intervenit sa aplaneze conflictul izbucnit in Mitocul Dragomirnei au fost inconjurati imediat de mai multi barbati inarmati cu furci.

Potrivit Romania TV, politistii nu au putut folosi armamentul din dotare pentru a se apara, din cauza ca la fata locului s-au strans copii si femei. Au intrat in masina si de acolo au incercat sa-si sune colegii pentru ajutor. Atunci, romii au inconjurat masina politiei si au lovit-o cu furcile.

Scandalul a fost aplanat de politistii de la Interventie Rapida. Trei dintre agresori au fost ridicati si dusi la audieri.

Este a doua oara in ultimele luni cand politistii chemati sa intervina in localitate sunt atacati de romi.loading...

Comentarii
  • o sa se ajunga si mai rau, mai nou pun numere in piept trupelor speciale ale politiei singura structura de care au frica ciorile astea imputite ca sa fie identificati si reclamati pentru eventuale abuzuri cica!

Adauga un comentariu