National

Scandal la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Părinții unor copii s-ar fi luat la bătaie din cauza locurilor de la un carusel

Publicat: 27 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Părinții unor copii s-ar fi luat la bătaie din cauza locurilor de la un carusel
Scandal la Târgul de Crăciun

Părinții unor copii și-au împărțit pumni și picioare la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Incidentul s-ar fi petrecut aseară, chiar sub ochii copiilor și a altor sute de oameni. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca oamenii să se liniștească.

Bătaie cu pumni şi picioare la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Scandal la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Câțiva părinți și-au împărțit pumni și picioare după ce, inițial, s-ar fi luat la ceartă din cauza locurilor de la un carusel. La scurt timp, situația a degenerat și au început să se lovească. Pentru a calma spiritele, a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

Bătaia a avut loc la puțin timp după ce primarul general Nicușor Dan postase poze cu târgul pe rețelele de socializare, cu descrierea: „Bucureștenii se bucură de Târgul de Crăciun din Piața Constituţiei”.

Câți bani plătesc românii, în acest an, pentru un pahar cu vin şi o porție de mâncare, la târgul de Crăciun din Bucureşti

Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, şi-a deschis porţile și va putea fi vizitat de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-23:00, dar și în weekend, în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00-23:00. Intrarea la târg este gratuită, iar până pe data de 26 decembrie, vizitatorii care ajung acolo se pot bucura de distracții pe patinoar, în carusel, pot urca în roata panoramică, își pot delecta papilele gustative cu mâncare și băutură de sezon.

Un pahar de vin la Târgul de Crăciun din Bucureşti costă 10 lei, în timp ce o sticlă de apă se vinde cu 6 lei. Și mâncarea are prețuri destul de piperate. De exemplu, gogoșile umplute cu gem, cu branză dulce sau sărată sau plăcintele, au prețuti cuprinse între 9 și 15 lei.

Adauga un comentariu