Stiri si curiozitati

Scandal la TV! Catalin Zmarandescu si-a pus toata lumea in cap. Nervii au cedat la Ferma: Afara cu el!

Publicat: 18 apr. 2019

Editia din data de 17 aprilie a emisiunii Ferma” nu a mai adus numai tensiuni, strategii si foamete, ci si un nou duelist. Cel care a avut decizia in maini a fost nou-venitul Catalin Zmarandescu, care inca din primele etape in concurs a ajuns si fermier.

Luptatorul a propus de Geanina Ilies, cea care a parasit Ferma in urma cu scurt timp ”din mana” Brigittei. Ulterior, dupa votul concurentilor, s-a duelat cu Morosanu, iesind invingator din lupta. Din pozitia de sef, in aceasta saptamana, urma sa aleaga si primul servitor, alegandu-l pe Silviu.

Pana acum, Zmarandescu nu s-a declarat fan unui grup, nu si-a spus strategiile, dar a avut grija sa ”ameteasca” toti aspirantii la marele premiu, astfel ca si alegerea sa a fost uimitoare pentru cei din jur.

De altfel, la masa, care nu este deloc una a tacerii, a subliniat ca doreste sa ajunga in finala si sa si castige marele premiu fara a se alia cu cineva, lucru pentru care va depune tot efortul. Cei care l-au blamat pentru alegere, dar si pentru atitudinea sa nu sunt doar oamenii care traiesc, de ceva vreme, zi de zi cu el, ci si publicul telespectator.

„Afara cu Zmarandescu….A incalcat regulamentul. Propun sa votam cine este pro si cine este contra. Asa cum Ioana a venit inapoi prin voturi, asa sa il descalificam pe Zmarandescu tot prin voturi/ Nu are pic de caracter, nu are principii, nu are respect.

Morosanu cand era fermier nu siam cum sa munceasca mai bine si mai repede sa poata lua cat mai multe monede si el face biletele cu femei. Rusine!!/ Zmarandescu=descalificat!/ Am inteles ca este un joc, dar intr-un joc nu desconsideri in asa hal persoanele, iar acest ”sportiv” nu face strategii, deoarece mintea nu il lasa/ Ati cam stricat emisiunea cu Zmarandescu. Oricum, Moro nu se da inapoi de la nimic si oricum el a fost si va ramane seful in ferma. Pe Zmarandescu il bate si Belbi”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor show-ului.loading...

Adauga un comentariu