Actualitate

Scandal la un liceu din Bucuresti dupa bacalaureat! O profesoara UMILESTE o fata aflata intr-un moment dificil

Publicat: 10 iul. 2019

Este scandal la un liceu din Bucuresti. Intr-o postare publicata pe o retea de socializare, o profesoara lanseaza acuze grave la adresa unei eleve care a picat proba de Bacalaureat. In postare, profesorul liceului respectiv o acuza pe eleva ca este o drogata si ca din cauza ei ''prestigiul'' liceului a avut de suferit, mai ales ca eleva e singura din liceu care a picat Bacalaureatul.
 

''Ma intreaba facebook-ul la ce ma gandesc in fiecare zi. Azi ma gandesc la bacalaureat si la faptul ca suntem primii pe sector, dar nu si pe municipiu pentru ca a picat o fata. A picat bacu'. Clasamentele, comentarii, parinti disperati, profesori mandri. Fata picata se droga in clasa a 9-a a 10-a. Fata picata a fost lasata corigenta la matematica. Decat e drept ca in zilele bune reusea de un 5. E drept ca parintii voiau mai mult si fata a intrat in depresie. Si surpriza, dupa clasa a 11-a a ramas  corigenta la matematica. Si in toamna repetenta. Doar ca exista posibilitatea unei reexaminari. O comisie a hotarat ca ea este o eleva ce merita sa treaca clasa a 12-a si sa intre in bac. Fara sa o cunoasca, fara sa ii cunoasca istoricul, situatia medicala, situatia de la calasa, au hotarat sa o promoveze. Si a picat bacul pentru ca medicamentele de depresie si o comisie ce nu ii stia istoricul au hotarat ca ea e capabila sa treaca a 12-a.
Va rog mult sa nu mai judecati promovabilitatea la bac dupa cat de buni sunt profesorii, mediatorii, programele, vremea, norocul sau astrele. Promovabilitatea are legatura cu… nimic.''
se arata in postarea publicata de Cristina Laura Stefan.

Postarea a starnit numeroase controverse in mediul online, unde internautii au acuzat-o pe profesoara de incompetenta, rea vointa si nestiinta, mai ales ca, conform lor, eleva nu se droga si ca a picat la disciplina Chimie, nicidecum Matematica. In alta ordine de idei, postarea este plina de greseli gramaticale grave, lucru rusinos pentru orice cadru didactic.

 

Adauga un comentariu