Sport

Scandal la Universitatea Craiova! Tehnicianul Cristiano Bergodi acuză!

Publicat: 21 sept. 2020
Tehnicianul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a răbufnit după victoria cu 2-1 contra celor de la FC Voluntari
Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi (55 de ani) nu a mai suportat și a refulat la finalul partidei dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari. Atât la flash-interviu, cât mai ales și la conferința de presă. Tehnicianul italian este supărat pe anumite persoane din cadrul clubului, pe care le acuză că destabilizează atmosfera din rândul jucătorilor.

„Aud ceva ce nu e în regulă, ați înțeles?! Dar… asta e! Și mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, dacă nu jucăm bine, sau să ne aplaude dacă jucăm bine… Dacă nu jucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei! Am făcut 11 meciuri aici și am obținut 10 victorii. Am greșit 30 de minute cu CFR Cluj… Dar toată lumea vorbește că Bergodi e un prost, că nu știu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge. 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu!”, a spus, vizibil iritat, pe alocuri furios, antrenorul Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi, un car de nervi: „Nu pot să aud numai Georgia, Georgia, Georgia!”

După ce s-a descărcat la flash-interviu, antrenorul a mai avut o reacție nervoasă și la conferința de presă.

„Eu încerc să fac ceva, muncesc împreună cu jucătorii! Eu zic că s-au comportat bine în aceste momente, nu e ușor, dar trebuie să avem și răbdare. Eu zic că trebuie felicitați jucătorii. Suntem pe primul loc, avem 4 victorii din 4! A fost acel meci din Georgia, care ne-a dezamăgit pe toți, și eu sunt primul vinovat, dar nu pot să aud numai Georgia, Georgia, Georgia! Dinamo Moscova a fost eliminată și ea de Tibilisi! Păcat, știu că a fost o dezamăgire mare. Dar ne gândim la campionat, gata cu Georgia!”, a completat italianul la conferința de presă de după meci.

Adauga un comentariu