Magazin

SCANDAL! Mariana Moculescu vrea sa-l dea in judecata pe Dan Capatos! Reactia INCREDIBILA a prezentatorului!

Publicat: 08 apr. 2013
1

Mariana Moculescu a anuntat recent ca are de gand sa dea in judecata Antena 1 si pe Dan Capatos din cauza ca i-ar fi stricat imaginea.

„Pentru prima data, il asteapta zile grele pe Capatos! Ii voi cere daune mai mult decat a castigat intr-un an de zile la Antena 1. Saptamana viitoare incep demersul judiciar. Azi am hotarat impreuna cu un avocat foarte tare ca Antena 1 si Capatos trebuie sa plateasca daune morale pentru ce mi-au facut!… Capatos este doar inceputul, urmeaza si altii. Pana la urma, vor plati toti”, a scris Mariana Moculescu pe pagina personala de Facebook, dupa emisiunea „Un SHow Pacatos” in care fostul iubit Cristi Marin, deghizat in vampir, i-a dus un sicriu la usa. Au urmat injuraturi, palme si amenintari din partea Marianei atat la adresa fostului iubit, cat si a reporterului Horatiu Tudor, scrie click.ro.

Dan Capatos nu a dat prea mare importanta initiativei Moculeascai. El a declarat pentru Ring ca este de parere ca Mariana doreste doar sa fie bagata in seama.

„Probabil e frustrata ca nu mai e bagata in seama. Ea pentru emisiunea aia a semnat, a fost de acord, asa ca e absurd ce face ea. Capatos n-are nici o vina. E adevarat ca atunci ne-a facut plangeri penale, dar a facut si o sesizare la CNA la care a renuntat. Acum s-a oferit un avocat, Florin Ciutacu, sa o ajute si de aia face asta. Ea are si sigla emisiunii «Un show pacatos» tatuata pe mana stanga, iar acum vrea sa-i dea in judecata”, a spus Captos pentru Ring.

Adauga un comentariu