Magazin

Scandal MONSTRU in familia lui Nicolae Guta. Fiica cea mare face declaratii halucinante

Publicat: 04 nov. 2013
1

Fiica lui Nicolae Guta are o poveste cutremuratoare. Nicoleta marturiseste ca toata viata a trait dupa dorintele tatalui ei, care a maritat-o la varsta de 12 ani, si cele ale barbatului alaturi de care a stat 18 ani. Satula de scandaluri si de batai, cantareata a decis sa se desparta de concubinul ei, dupa ce acesta a dat-o afara din casa.

Nicoleta Guta, fiica manelistului Nicolae Guta, trece prin cea mai neagra perioada din viata sa. Tanara in varsta de 28 de ani sustine ca a fost batuta si alungata de acasa de tatal sau, care nu o mai lasa nici macar sa-si vada copiii.

„Nu mi-am abandonat copiii, lumea stie. Cea mai mare nemultumire o are tata. El este cel mai suparat pe mine. Pentru el, despartirea mea a fost un soc. Nu a stiut niciodata ce probleme am eu si ce viata duc. Nu s-a intrebat daca eu sunt fericita asa, daca mie mi-este bine.

Am fost agresata si verbal, si fizic. Sotul meu era gelos si pe omul care matura curtea. Erau comparatii ieftine, care ma dureau. Nu aveam telefon, nu aveam prieteni, stateam toata ziua acasa. Nu am venit aici sa-mi plang de mila, vreau ca ei sa inteleaga ca sunt copiii mei si ca ii vreau inapoi”, a declarat Nicoleta Guta potrivit lamaruta.protv.ro.

De frica, tanara a obtinut ordine de restrictie impotriva sotului abuziv, dar si impotriva tatalui ei, insa l-a anulat pe cel din urma.

Nicoleta si Andrei sunt impreuna de 18 ani si au doi baieti, unul de 5 ani si celalalt in varsta de 15 ani.

Comentarii
Adauga un comentariu