Cancan ultimă oră

Scandal monstru în showbiz. Tzancă Uraganul a vrut să-i fure iubita

Publicat: 13 sept. 2020

Tzancă Uraganul a fost implicat într-un scandal monstru cu un vlogger! Mărul discordiei dintre cei doi pare să fi fost… o femeie.

Denis Petcu, vlogger, a povestit recent că el și Tzancă Urganu au fost, de-a lungul timpului, protagoniștii mai multor certuri din cauza femeilor. Însă… în urmă cu doi ani, a fost vorba despre un scandal monstru.

La acea vreme, Denis Pectu se afla într-o relație, iar Tzancă Uraganul i-ar fi trimis mai multe mesaje iubitei sale.

”În urmă cu vreo doi ani, eram cu o fată. Mi-a arătat telefonul cu mesaje de la Tzancă. L-am sunat atunci și i-am spus că e femeia mea și să nu se mai dea la ea. A vorbit urât, că ce treabă am eu, că lui nu-i pasă, că el vrea să se culce cu ea”, a povestit Denis Petcu despre scandalul cu Tzancă Uraganul.

Având în vedere și conflictele mai vechi dintre cei doi, Tzancă Uraganul nu s-a potolit și a continuat să o abordeze pe iubita vlogger-ului. Manelistul, însă, se pare că îi purta pică lui Denis de mult timp, iar acum s-a aflat și motivul.

Care este motivul pentru care Tzancă Uraganul îi poartă pică?

Vloggerul a dat cărțile pe față și a povestit de la ce a pornit, de fapt, conflictul între el și Tzancă Uraganul.

”I-am spus și atunci: tu nu ai de ce să vorbești de sus cu mine, pentru că în urmă cu vreo 6 ani te rugai de mine să ajungi la tv. În urmă cu 6-7 ani, pe vremea aceea se numea Tzancă de la Ploiești, m-a rugat să-l iau cu mine la o emisiune tv unde eu eram invitat mai mereu. Eu am lansat invitația producătorilor, dar invitarea lui nu a depins de mine. Bine, el nu era atât de cunoscut atunci. A avut totdeauna impresia că din cauza mea nu a fost atunci la emisiunea respectivă și cumva mi-a purtat pică”, a povestit Denis Petcu.

Adauga un comentariu