Titlurile zilei

Scandal-monstru într-o familie cunoscută din Iași! Fosta soție a managerului de la Politehnica Iași a dispărut cu tot cu copil: „Avea tatuat pe mână numele noului iubit”

Publicat: 24 sept. 2021
Neculai Ciulu și Duminica Gina-Adelina, alături de fiul lor
Neculai Ciulu și Duminica Gina-Adelina

Poveste încurcată într-o familie cunoscută din Iași. Fostul manager de la Politehnica Iași strigă disperat după ajutor, asta după ce susține că fiul său a fost răpit. Ciudat este faptul că micuțul ar fi fost răpit chiar de mama sa. În timp ce Neculai Ciulu face demersuri disperate pentru ca fiul său să ajungă înapoi în brațele sale, mama micuțului se relaxează în insule grecești. Mai mult decât atât, ieșeanul susține că autoritățile din România nu se implică și nu fac nimic în cazul de răpire internațională de minori

Scandal într-o familie cunoscută din Iași. Fostul vicepreședinte de la Politehnica Iași strigă disperat după ajutor după ce fiul i-ar fi fost răpit. Povestea este încurcată și greu de înțeles. Pe scurt, Neculai Ciulu s-a căsătorit cu o femeie care i-a dăruit un copil, însă la scurt timp după asta au început să apară problemele. Povestea începe în anul 2014, când Neculai Ciulu și Duminica Gina-Adelina s-au cunoscut.

„În luna septembrie 2014, am cunoscut-o pe Duminica Gina-Adelina în România, cu care am început o relație. La acel moment nu știam dacă ea mai era căsătorită cu cetățeanul grec, Andreakis Konstantinos, întrucât nu mi-a arătat nicio hotărâre de divorț și locuia în Grecia, în Santorini. Din căsătoria lor a rezultat minorul Andreakis Andreas, minor care a fost încredințat tatălui, printr-un contract privat între cei doi soți, întrucât Duminica Gina-Adelina a plecat în România să locuiască împreună cu mine.

În noiembrie 2014 am mers împreună la Milano, iar pe data de 3 decembrie 2014 a venit în România, de ziua mea, și a rămas până pe data de 02.01.2015, când s-a întors în Grecia. Pe data de 7.01.2015 mi s-a comunicat că este însărcinată și dacă nu o voi lua de soție, își va găsi un grec să-i crească copilul, fiindcă grecilor le plac copiii. Am cerut-o de soție prin telefon și în luna februarie 2015 am mers în Atena, unde m-am întâlnit cu Duminica Gina pentru analize. Împreună am convenit să vină definitiv în România în luna aprilie 2015, căsătoria civilă urmând a avea loc pe data de 16 mai 2015. Căsătoria a fost înregistrată la Iași”, a declarat Neculai Ciulu.

După ce a apărut un copil, problemele s-au ținut lanț

La scurt timp a venit pe lume fiul celor doi.

„La data de 1 septembrie 2015 s-a născut fiul nostru, Theodor Octavian. La momentul căsătoriei noastre, nu știu dacă Gina-Adelina mai era căsătorită cu cetățeanul grec, însă, la Starea Civilă din Iași, unde a fost oficiată căsătoria noastră, Duminica Gina Adelina, la întocmirea declarației pe proprie răspundere, aceasta nu a declarat căsătoria cu cetățeanul grec, prezentând doar hotărârea de divorț cu primul soț din 1994. La acel moment nu am dat importanță, dar în lumina evenimentelor din ultimul an, am auzit zvonuri că la data căsătoriei noastre, aceasta era căsătorită cu cetățeanul grec. Acest aspect urmează a fi cercetat și dacă din probe rezultă că era căsătorită, voi formula o plângere pentru săvârșirea infracțiunii de bigamie, fapt ce demonstrează că fosta mea soție este o persoană lipsită de scrupule”, a precizat Ciulu.

Problemele pentru cei doi au început să apară.

„La începutul lunii mai 2015 ne-am mutat împreună, doar eu lucram ca director executiv la singurul hotel de 5 stele din zona Moldovei, timp în care fosta mea soție avea o viață activă, ieșind în oraș, în cluburi cu diverse prietene.
Menționez faptul că la sfârșitul anului 2015, în momente de liniște, Gina mi-a solicitat sub pretextul că, în cazul în care fiul ei grec, Andreas, pățește ceva, să îi dau o declarație notarială să poată pleca din țară cu fiul meu. Acordând încredere spuselor sale, am făcut acest lucru. Imediat după, mi-a cerut să facem pașaport fiului meu și am făcut și acest lucru”, a spus Neculai Ciulu.

Când au început problemele între soții Ciulu

Neculai Ciulu spune că problemele au început să apară în 2016, când s-a trezit că soția și copilul său au dispărut.

„La începutul lunii martie 2016, după ce m-am întors de la serviciu în jurul orei 17:00, am constatat siderat că soția mea fugise în Grecia împreună cu fiul meu de câteva luni. Aceasta a fost susținută financiar și încurajată, după cum se laudă mereu, de cetățeanul grec Andreakis Konstantinos, care i-a plătit anticipat chiria pe un an de zile, pentru un apartament mizer. Acest aspect ne-a șocat, părinții soției mele povestindu-mi că Duminica Gina-Adelina avea un copil dintr-o căsătorie și cu un cetățean român, copil crescut de ei în România, întrucât fosta mea soție l-a părăsit fugind în Grecia când l-a cunoscut pe cetățeanul grec, la care s-a mutat”, a declarat Neculai Ciulu.

Bărbatul spune că atunci și-a dat seama cine este de fapt femeia cu care s-a căsătorit.

„Așadar, putem observa un tipar. Duminica Gina-Adelina și-a părăsit primul soț și copilul după ce l-a cunoscut pe cetățeanul grec, și pe fiul lor Andreas l-a părăsit când m-a cunoscut pe mine, pe mine m-a părăsit, răpind copilul meu, tot pentru un cetățean grec cu care am înțeles că locuiește în Santorini, știind că în urma demersurilor legale, fiul meu va fi crescut în țara în care a crescut, unde este familia sa, unde are prieteni și colegi de grădiniță-școală”, susține ieșeanul.

Compromis pentru ca fiul său să se întoarcă în țară

Vrând să-și aducă înapoi acasă fiul și soția, Neculai Ciulu a făcut un compromis.

„În anul 2016 am vândut un imobil, iar aceasta mi-a sugerat să-i virez în cont jumătate din prețul încasat și cealaltă jumătate să i-o dau mamei acesteia, aspect important care a stat la baza deciziei de a reveni în țară. În luna august 2016, am hotărât să merg în Santorini, am cumpărat bilete pentru vapor și aceasta mi-a spus că-l va lua și pe fiul ei Andreas în România, întrucât tatăl acestuia s-a recăsătorit și nu dorește ca Andreas să cunoască o altă mamă, motiv egoist și de control asupra minorului”, a spus Neculai Ciulu.

O perioadă, fiul soției sale a locuit la Iași.

„Din septembrie 2016, și până în iunie 2018, cât timp fiul ei Andreas a locuit împreună cu noi, zi de zi, l-am dus și l-am adus de la Școala Seven Hills, atât eu, cât și mama mea îi făceam de mâncare, ea neîngrijindu-se de el decât în sensul de a-l scoate la plimbare, motiv de a ieși în oraș în ziua ei liberă și de a nu petrece timp alături de mine și de fiul nostru Theodor Octavian. În vara anului 2018, Andreas a renunțat la a mai sta în România și a plecat la tatăl lui în Grecia. Relația dintre noi s-a deteriorat foarte mult, mai ales după revenirea acesteia din Grecia, unde și-a petrecut în luna iulie 2019 concediul, când am observat că pe mână avea tatuat numele cetățeanului grec și al copiilor ei”, a precizat Nicolae Ciulu.

A plecat într-o vacanță și nu s-a mai întors

Povestea avea să se repete pentru Neculai Ciulu. Astfel, ieșeanul a trecut și trece prin același coșmar. Fiul său a fost „răpit” și este acum în Grecia.

„În luna aprilie a acestui an, fosta mea soție a insistat foarte mult să plece în Grecia în vacanță cu fiul meu. Ne-am înțeles inițial pentru două săptămâni, apoi, având în vedere situația de incertitudine generată de existența virusului COVID-19, am hotărât ca acordul meu să vizeze o deplasare în vacanță pentru o perioadă de o lună. În acest sens, la data de 15 aprilie 2021, m-am deplasat la notariatul „BNP Macovei Raluca Mihaela” și mi-am exprimat acordul ca minorul să se deplaseze împreună cu mama sa Duminica Gina-Adelina, să călătorească în străinătate, în perioada 10.06.2021-10.07.2021. Înainte de plecare m-a rugat să am grijă de pisica lui Theodor până la întoarcere și nu mi-a creat impresia că intenționează să-mi răpească copilul, ci dimpotrivă, am purtat discuții privind înscrierea în noul an școlar, acesta finalizând grădinița”, a spus Neculai Ciulu.

Neculai Ciulu: „Am constatat cu stupoare că în casă nu mai era niciun lucru, toate hainele, jucăriile, cărțile copilului fuseseră luate”

Deși ar fi trebuit ca femeia să se întoarcă în țară împreună cu fiul lui Neculai Ciulu, asta nu s-a întâmplat.

„După plecarea în Grecia, după circa două săptămâni, am întrebat când se întoarce copilul meu acasă, având în vedere că discuția inițială a fost o plecare doar pentru două săptămâni, și aceasta mi-a spus că dorește să mai rămână câteva zile până la întoarcere. Nu am bănuit nimic. Pe data de 9 iulie 2021 i-am telefonat și i-am spus să vină de urgență acasă, întrucât expiră perioada de plecare, putând exista probleme la graniță. În acest sens, am verificat cursele din Santorini spre Iași și am văzut că erau curse de avion în zilele de 11, respectiv 14 iulie.

După aceste mesaje, mi-a spus că nu mai revine în România nici moartă, iar dacă vreau copilul… să vin cu o hotărâre judecătorească și mi-l dă. După ce mi-a spus aceste lucruri, m-am deplasat la domiciliul unde locuia fiul meu și am constatat cu stupoare că în casă nu mai era niciun lucru, toate hainele, jucăriile, cărțile copilului fuseseră luate. Atunci am realizat că fosta mea soție, Duminica Gina-Adelina, premeditase această plecare, smulgându-l pe Theodor din sânul familiei, prietenilor și colegilor de școală”, a spus Ciulu.

Neculai Ciulu: „Theodor a locuit peste 60 la sută din timp cu mine, creându-se o relație indestructibilă între mine și fiul meu”

Neculaiu Ciulu susține că a petrecut o mare parte din timp cu fiul său, iar copilul trece acum printr-o adevărată dramă.

„Din momentul divorțului, Theodor a locuit peste 60 la sută din timp cu mine, creându-se o relație indestructibilă între mine și fiul meu. Până la vârsta de 3 ani, până a merge la grădiniță, de fiul meu a avut grijă și mama mea, care m-a sprijinit și ajutat foarte mult, Theodor fiind atașat de aceasta. Acesta mergea în vizită și la bunicii materni, cu care avea o relație bună, însă cu mama mea petrecea mult timp, mama îngrijindu-l de mic, în timpul când noi eram la serviciu, inclusiv după înscrierea la grădiniță și până în ziua răpirii”, a spus Ciulu.

De asemenea, bărbatul susține că fiul său ar fi trebuit înscris la grădiniță.

„Fiul meu, Theodor-Octavian, a fost înscris în anul 2018 la Grădinița «Sf. Paraschiva» din Iași, anul acesta discutând cu fosta soție și la ce școală urma să-l înscriem, aspect ce rezultă și din conversațiile pe sms-urile din luna martie, decizia luată de comun acord fiind cea de a-l reînscrie la grupa mare. Astfel, fiul meu a fost luat din mediul în care a crescut, din mijlocul familiei și al prietenilor, din casa în care a crescut, pentru a sta într-o insulă, unde mama lui adoră să stea la plajă și să frecventeze restaurantele din Perissa (Santorini), în special barul «Delimar» și restaurantul «Apollon», care aparține cetățeanului Andreakis Konstantinos”, a mai spus Ciulu.

„Iubesc enorm de mult copiii și în anul 2004, din banii mei, am construit în orașul Iași două parcuri de joacă pentru copii”

Neculai Ciulu spune că trăiește o adevărată dramă și suferă enorm pentru că fiul său nu îi este alături.

„Menționez faptul că locuiesc împreună cu fetița mea Erika Georgia, în vârstă de 14 ani, care a fost înfiată de la vârsta de 3 zile. Iubesc enorm de mult copiii și în anul 2004, din banii mei, am construit în orașul Iași două parcuri de joacă pentru copii, cheltuind circa 25.000 de euro la acea vreme pentru construcția parcurilor. De-a lungul carierei mele, am inițiat numeroase acte de caritate pentru copii atât în România, cât și în afara țării (Kenya)”, a spus Neculai Ciulu.

Cât despre fosta sa soție, nu are prea multe cuvinte de laudă.

„Trecutul fostei mele soții, mama copilului meu, este grăitor. Aceasta are trei copii din trei căsătorii diferite, primele două au durat maximum trei ani, iar căsătoria mea cu Duminica Gina a durat 5 ani. Primul ei copil, Bianca, care în prezent este majoră, a fost crescut de bunicii materni, de la vârsta de 7 luni și până la majorat, în absența mamei care era plecată din țară.

Cel de-al doilea copil, Andreas, care este major acum, a crescut în mare parte doar cu tatăl lui, întrucât mama acestuia, Duminica Gina, a fost plecată parte din timp în Londra, unde a avut o relație. La revenirea din Londra a inițiat relația cu mine, plecând în anul 2014 parțial și definitiv în 2015 din Santorini, fără copil, pentru a locui cu mine. Andreas a venit mai târziu în România, chemat de aceasta, după ce tatăl său s-a recăsătorit în Grecia și doar din motivul egoist ca Andreas să nu se atașeze de noua «mamă»”, a declarat Neculai Ciulu.

„Fosta mea soție stă la plajă în timp ce fiul meu nu își petrece timp adecvat vârstei sale”

Neculai Ciulu spune că fiul său trece prin momente dificile.

„Precizez că am fost împiedicat de fosta mea soție, în mod constant și repetat, să petrec timpul cu fiul meu și nu am putut merge în vacanță împreună, deși ne-am dorit acest lucru, după data de 10 iulie 2021 când trebuia să revină în țară. Astfel, conform programului stabilit în instanță, jumătate din vacanța de vară ar fi trebuit să fie petrecută cu mine, timp, bucurie, vacanță care ne-au fost interzise în mod josnic de chiar mama copilului, care a ignorat sentimentele acestuia. Din informațiile pe care le dețin, știu că fosta mea soție agreează plajele și cluburile din Santorini, timp în care fiul meu nu are prieteni, nu vorbește limba greacă și nu își petrece timpul potrivit vârstei sale.

Mai mult, de câte ori vorbim la telefon, Theodor este trist, iar când îi pun anumite întrebări, considerate incomode de fosta mea soție, aceasta îi ia telefonul și închide convorbirea. Fiul meu are prieteni în România, este reînscris la grădiniță din septembrie 2021, aici s-a născut și a trăit, aici este iubit și ocrotit atât de mine, cât și de bunici. Separarea forțată are un scop direct, acela de înstrăinare față de tată, înstrăinare care va avea ca efect alienarea părintească”, a spus Neculai Ciulu.

Ieșeanul spune că fiul său este chinuit de cea care i-a dat viață.

„Fosta mea soție exercită un abuz psihologic față de fiul meu, o dată prin modul în care l-a luat de lângă familie, prieteni, colegi de școală, neținând cont de sentimentele acestuia, considerându-l un bun de care poate dispune cum vrea, fiindcă ea l-a născut, și a doua oară, prin gânduri, acțiuni și maniere verbale sau non-verbale, pentru a-l determina să creadă că eu sunt un dușman. Prin comportamentul său, fosta soție încearcă să-l atragă pe copil de partea sa și să îl întoarcă împotriva mea, spunându-i zilnic lucruri negative despre mine, în scopul generării unei relații ostile cu propriul tată”, a declarat Neculai Ciulu.

Se luptă cu morile de vânt?

Ieșeanul susține că autoritățile din România nu-și fac datoria.

„În data de 19 iulie 2021, am depus către Ministerul Justiției din România întreaga documentație referitoare la răpirea internațională a minorului, fiul meu, Theodor Octavian. După două săptămâni de încercări telefonice nereușite, căci nu a răspuns nimeni, și mail-uri trimise, am reușit într-un final să aflu că cererea de înapoiere a fost înregistrată la Ministerul Justiției și mi s-a comunicat să… aștept! În data de 03.08.2021, Ministerul Justiției a „binevoit” a-mi trimite o adresă în care mi se solicită să traduc totul în limba greacă și să retransmit.

Asta, deși la momentul depunerii cererii am întrebat telefonic dacă trebuie traduse și mi s-a comunicat că nu, și mai mult, este în sarcina Ministerului de Justiție, coroborat cu Convenția de la Haga, să traducă și să urgenteze procedura. Nu s-a întâmplat acest lucru. În data de 23.08.2021, mi s-a confirmat prin AWB faptul că Ministerul Justiției a primit întreaga documentație, tradusă de mine, pe costuri ridicate și la urgență. Din acest moment, oricâte telefoane am dat, mi se spunea mereu că nu se pot furniza informații telefonice. Ori la mailurile transmise de către mine, nu se sinchisea nimeni să ofere un răspuns”, a spus Neculai Ciulu.

„În 7 minute s-a și răspuns, e drept că în dorul lelii”

Neculai Ciulu nu are cu cine să discute. Susține că autoritățile din România îl poartă pe drumuri și atât.

„În data de 6 septembrie, iritat de faptul că nu aveam niciun canal de comunicare cu ministerul în ce privește acțiunea mea, am postat public pe pagina de Facebook a ministerului și arătam că, în calitate de cetățean al acestei țări, mă simt batjocorit și eu, și fiul meu răpit și, mai mult, total neprotejat, culmea, fix de organismele care ar trebui să facă acest lucru. Răspunsul?

Am fost direcționat către o adresă de e-mail de relații publice! În dimineața zilei de 7 septembrie, avocatul meu a transmis ministerului o cerere de urgentare a solicitării și… surpriză! În 7 minute s-a și răspuns, e drept că în dorul lelii, printr-o adresă în care mi se solicita un document ce a fost transmis și recepționat de către minister în data de 23 august. Vădită bataie de joc! Au trecut mai bine de 58 de zile de la înaintarea solicitării mele și bat pasul pe loc pentru că ministerul tratează cu indiferență răpirea unui copil!”, susține Neculai Ciulu.

Grecii par să-i dea o mână de ajutor, însă nimic nu este concret

Ieșeanul caută ajutor în Grecia.

„Din două în două zile, port discuții telefonice cu Interpol Grecia și jos pălăria în fața instituțiilor elene, dar în țara mea, vorbesc la bec! Totodată, am întreprins și mi s-a încuviințat executarea silită a hotărârii de divorț, prin respectarea timpului cu fiul meu, precum am înregistrat și o plângere penală de răpire minori conform art. 379 din Noul Cod Penal. Un copil de 6 ani, cetățean al acestei țări, după 30 de ani de la revoluție, este ținut captiv, în sărăcie, și într-o țară străină fără să cunoască limba, iar organismele care ar trebui să ne apere aceste drepturi umane și constituționale tratează cu maximă indiferență. Sunt dispus să înaintez plângere la CEDO pentru inacțiunea ministerului de justiție”, a mai spus Neculai Ciulu.

Gina Duminica: „Copilul nu este răpit! Am plecat din țară deoarece acolo ne era foarte greu”

Reporterii „BZI” au contactat-o telefonic pe Duminica Gina-Adelina, fosta soție a lui Neculai Ciulu.

„Nu este adevărat nimic din ce spune! Nu am răpit copilul, el mi-a semnat să pot pleca. A semnat pentru o lună, dar nu văd o problemă că nu m-am mai întors. Copilul e foarte bine aici, este îngrijit, nu îi lipsește nimic. Este înscris la o școală privată, nu ne ascundem. Copilul nu este răpit! Am plecat din țară deoarece acolo ne era foarte greu. Aici avem o casă, am familia mea. Eu nu vreau război cu el, vreau să ne înțelegem pentru binele copilului. Noi nu eram căsătoriți când eu am rămas însărcinată.

Să zică mulțumesc că i-am zis de acest copil, pentru că noi nu eram împreună. Ne-am cunoscut când eu abia mă întorsesem din Grecia, am rămas însărcinată și i-am spus. Când aveam eu 5 luni ne-am căsătorit, dar nu a fost niciodată vorba de iubire între noi. Nu ne-am înțeles niciodată. Copilul nu poate trăi lângă el, deaorece eu pot dovedi câte internări a avut omul ăsta la dezalcoolizare la «Socola». E un mincinos și un hoț, de asta a fost dat afară de la toate locurile de muncă”, a precizat Gina Duminica, fosta soție.

Comentarii
 • După cum spune doamna Gina despre Neculai, nu știu dacă este mincinos, dar cine la cunoscut pe Ciulu știe că este un povestitor, un lăudăros și probabil a dus-o tare cu papagalul și astea sunt rezultatele în final; cum să stea aici cu un papagal, când în Grecia i se oferă totul, dar să spună Ciulu și despre prima sa soție cum a fost cu ea.

 • Fosta sotie ? Pai el a fost casatorit cu tipa aia, Anca, unde locuiau impreuna. Tipa nu putea face copii si a dat divort de el (motivele nu erau clare). El infiase o fetita impreuna cu Anca. Se combinase cu tipa asta din articol, parca se casatorise si avea un baietel. Acum asta dispare, el ramane cu buza umflata. Si da, intradevar, avea multe invarteli nea Ciulu la nivel inalt, chiar Nichita il bagase la club la Politehnica, dar mare branza nu a facut nea Ciulu. Tin minte ca a lucrat ca manager la restaurant la Castel, avuse chiar si o linie de imbuteliere vin spre Husi. Mare afacerist el asa de fel .. dar sa-ti fuga „nevasta” cu copilul …

 • Ce de-a ismene spălate în public ! Ăsta e articol de prima pagină ?
  Ce tevatură pentru o blană !
  Ți-ai luat-o de 5 stele, nu te mai fă și de râs în public, nu e nimeni aici să îți rezolve problemele. Lumea citește, zâmbește și trece la chestiuni serioase. Zău. Dacă tăceai….(carne se găsește, pe alese).

 • curva e curva si cind doarme mananca ca sa nu mai vorbim de dragoste sex ca tot curva e dar fraierul smecherit tot fraier cu sunerie ramane si se mai face si de ccao in tot orasul

 • „D-le Ciulu”, in viata nimic nu rămâne neplătit…
  La cât rau ați provocat foștilor angajați,acum v a venit rândul….
  Bravo Gina,te felicit.

 • „D-le Ciulu”, întotdeauna în viata nu rămâne nimic neplătit…
  La cât rau ați făcut foștilor angajați,era și timpul sa „suferiti”…
  Și acum va intreb: care sau cine este nebunul??? Un control psihiatric nu va strica…
  Bravo Gina,ma bucur mult ptr tine.
  La cât sufereai tu la Castel și câte trebuia sa accepti …era totul pe fata,însă tu ai continuat sa fii o dna.

 • imi pare rau pentru tine ca nu iti poti vedea si creste copilul. Sunt foarte multe mame denaturate si din pacate justitia numai corecta nu este. Trebuie sa faci tot ce e posibil sa iei acest copil de la panarama aia de maica-sa

 • Se potrivesc deci…ea o „doamna”care a turnat copii numai ca moneda de schimb si el …un „domn”care nu a fost in stare sa si dea seama de „calitatea”doamnei…si pe urma plange..Ceea ce este tragic e ca acesti copii cresc si ca adulti vor avea multe probleme de ordin psihologic toata viata datorita a ceea ce au trait in copilarie …

 • Când avea Nicu casa de jumătate de milion care i- a vândut- o lui Zapodeanu acum 15 ani mulți dormeau in picioare , omul asta a avut bani mulți dar pentru ca fost băiat bun l- au pacalit curvele care le- a avut . Și legat de Poli iasi a fost om important în club și uneori împrumuta clubul cu bani pe vremea aceea! Nu mai comentați cu răutate care nu- i știți povestea!

 • Băi, moș Neculai,
  Din surse sigure se știe că prima ta soție a fugit unde a văzut cu ochii,a doua, cu care ai un copil înfiat, te a făcut de râs in tot orașul, iar a treia (cea din articol) a plecat de unde a venit. Acum conviețuiești cu o femeie care e mama a doi copii minori, lăsați în grija tatălui grec, în Grecia. Nu mai bine te muți în Grecia și termini bâlciul ăsta?!

 • Dle Ciulu, dar dv ati fost dat afara de la Lebăda, de la Castel si de prin alte părți. Lucrați undeva in prezent? Cum îi puteți asigura un trai decent acestui copil?!

 • Domnule G! Atrag atentia ca sunteti in eroare. Nu am fost dar afara de nicaieri! Sa va raspuns, asa cum am facut-o in ultimii 6 ani, nu oe banii dvs.

 • Dle, Ciulu,
  atrag atentia că vă dați anonim și ca sunt dnă, nu dl G. Daca tot n ați fost dat afară de pe nicăieri, să înțelegem că nu v a plăcut dv nici la poli, nici la castel, nici alte locuri calde, nu? Vez ca lumea cam stie adevaru, ca n ai muncit printre oi mute, da?!

Adauga un comentariu