Eveniment-Social

Scandal monstru la audientele din Alexandru – FOTO

Publicat: 30 iun. 2011
Omul de afaceri si fostul presedinte al PNG Sorin Balanescu a fost ridicat de mascatii de la Politia Locala, in urma cu putin timp, din fata Centrului de Cartier Alexandru cel Bun. Acesta venise sa stea de vorba cu cetatenii inscrisi la audiente. El a impartit pliante despre colaborarea primarului cu fosta Securitate si despre abuzurile acestuia. Pensionarii-simpatizanti ai edilului-sef au inceput sa-l injure, sa-l scuipe si sa-l bruscheze, crezand ca face parte din PD-L, data fiind geaca portocalie pe care acesta o purta. „A venit sa agite spiritele”, a pus paie pe foc Daniel Matasaru. In cele din urma, la cererea lui Nichita, omul de afaceri a fost ridicat de politistii locali si urcat in duba.

Comentarii
  • Nu tin cu nimeni din acest video…dar Nichita e un ***** si jumata te uitati va si voi umpic ce strazi distruse de gropi si ce strazi jegoase avem….asta e meritam tot ce avem pt ca noi am votat;)

  • Sa le fie rusine oamenilor care au stat si s-au uitat la actiunea asta in loc sa ia atitudine! Indiferent de la ce partid ar fi fost! Nu salti un om de pe strada ca inainte de ‘*9!!!!

Adauga un comentariu