Cancan ultimă oră

Scandal monstruos în Familia Regală! Adevărul despre soţia Prinţului Harry a ieşit la iveală: „Meghan Markle este o …

Publicat: 07 dec. 2019

Casa Regală a Marii Britanii este zguduită de scandaluri, multe dintre ele având-o ca personaj principal pe Meghan Markle. De data aceasta, chiar unchiul ei aruncă în media informaţii dure despre nepoata, acuzând-o că şi-a uitat familia şi că a fost o… vicioasă.

Mike Markle este dezlănţuit atunci când se referă la Meghan, considerând că este nu numai vicioasă, ci şi încrezută. A uitat pe toată lumea, chiar dacă, în decursul timpului, a fost ajutată de întreaga familie. ”Şi-a lăsat familia la spate”, acuza acesta.

”Şi-a uitat familia. Este vicioasă şi încrezută. Mereu am suportat-o şi ajutat-o, dar ea şi-a lăsat familia la spate, a uitat de noi, după ce am ajutat-o atât de mult”, a declarat Mike Markle, conform Daily Mail.

”A fost o viciată”

Unchiul lui Meghan nu are reţineri în a spune că nepoata sa este ”o primadonă” care a întors spatele familiei, etichetand-o drept ”razgâiata” şi afirmând că până şi relaţia aceştia cu propriul tată se afla ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerată o realitate dureroasă, însă Meghan – cel puţin până acum – preferă să nu răspundă acestor acuzaţii venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înţeleg de ce la nuntă să nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viaţa ei, ar fi fost atât de frumos. Tatăl său, Tom, a petrecut cu ea mult timp faţă de alţi copii, i-a fost mereu alături în tot ceea ce a întreprins. A fost razgâiata, iată de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut. Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice că e puţin imatura”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.loading...

Adauga un comentariu