Stiri si curiozitati

Scandal monstruos in showbiz! „Irinel Columbeanu isi tine iubita ca pe un catelus, in lesa. Domnisoara il.” Doamne, ce umilinta

Publicat: 17 apr. 2019
3

Scandal monstruos in showbiz! Dezvaluiri uluitoare facute de Mircea N. Stoian, iar ”adresantul” acestora este chiar Irinel Columbeanu. Conform celor declarate de Mircea N. Stoian, iubita lui Irinel Columbeanu are ”viata grea” si traieste, atentie, precum un catelus, ”in lesa”.

Mircea N. Stoian este recunoscut pentru aciditatea comentariilor pe care le face atunci cand se refera la vedetele din showbizul autohton si, mai ales, pentru ca ”spune lucrurilor pe nume”. Bineinteles, o astfel de atitudine transanta ii atrage antipatii dinspre toate punctele cardinale. Mai nou, intr-o noua emisiune wowbiz.ro, Mircea N. Stoian studiaza limbajul trupului vedetelor, iar apoi trage concluziile care se impun. Si nu sunt deloc pe placul celor vizati.

”Domnisoara este dedicata scopurilor pe care si le-a propus in viata”

In ceea ce priveste relatia dintre Irinel Columbeanu si iubita sa, Oana, Mircea N. Stoian a ”lovit” fara menajamente. Studiindu-i pe cei doi, Stoian a ajuns la concluzia ca Irinel Columbeanu o domina autoritar pe Oana. Iar aceasta accepta fara sa cracneasca.

„O tine ca pe un catelus, in lesa, dupa el!”, declara Mircea N. Stoian. ”Nu are niciun fel de relatie cu domnisoara”, mai spune Stoian, studiind limbajul trupului celor doi. ”Sunt in planuri diferite, iar Irinel o tin in urma. Nu stiu ce-o fi facand in particular, dar in viata sociala nu se comporta ca un cuplu. Domnisoara isi cunoaste interesul, este destul de combativa si dedicata scopurilor pe care si le-a propus in viata”, a mai concluzionat Mircea N. Stoian.

Adauga un comentariu