Magazin

SCANDAL SEXUAL LA APPLE! Sute de poze au fost FURATE din telefoanele iPhone ale clientelor

Publicat: 13 oct. 2016
1
Apple a concediat mai multi angajati dintr-un magazin din Brisbane, Australia, dupa ce au fost prinsi ca fac schimb de fotografii cu cliente sau colege, unele nud, carora le dau note de la 1 la 10 in functie de cat de sexy sunt.

Citeste si: De ce s-a despartit Madalina Ghenea de Leonardo DiCaprio? Dupa ani de zile adevarul a iesit la iveala: „In timpul actului sexual, Leo…”

Compania Apple are in fata un nou scandal in Australia, acolo fiind descoperit faptul ca angajatii sai au furat poze din iphone-urile duse de catre clienti in service sau pentru buy back. Mai mult decat atat, angajatii faceau poze altor angajate, sau clientelor care intrau in magazine, acordandu-le note, pentru frumusete, de la 1 la 10. Conform unui ziar local, peste 100 de poze, unele nud, cu angajate si cliente ar fi fost inregistrate de catre angajatii unui Apple Store din Brisbane fara permisiunea femeilor.
Separat, mult mai multe poze au fost extrase din iphone-urile clientiloe de catre angajati, totul fara a vreuna dintre victime sa stie ceea ce fac angajatii celor de la Apple. Compania a refuzat sa spuna daca alte magazine din Australia au probleme similare, insa probabil situatia nu se limiteaza doar la aceasta tara.
Adauga un comentariu