National

Scandal socant in direct. Falca, acuzatii uluitoare. Fifor: Nu este in toate facultatile mintale

Publicat: 20 iun. 2016
1

Gheorghe Falca, primarul Aradului, s-a certat in direct intr-o emisiune TV cu senatorul PSD Mihai Fifor. Motivul: un spital nou, modern din Arad a fost inundat la primul potop.

Primarul Aradului sustine ca Mihai Fifor a comandat sa nu intervina in oras, la inundatii, o pompa de 8.000 de litri, pana cand nu a sunat el la Guvern, la Bucuresti.

Iata cum a continuat schimbul de replici:

Gheorghe Falca: O sa cer maine, la intalnirea cu premierul Romaniei, o ancheta a interventiei acestui domn Fifor de Dolj la Arad si cine a executat ordinele ca pompele de 8.000 de litri si a doua de 2.000 de litri sa nu fie in actiune la Arad.

Razvan Dumitrescu: Cum un senator dintr-un partid care nu are membri in Guvern poate decide daca vine sau nu vine o pompa la Arad?

Gheorghe Falca: Dl Fifor coordoneaza institutii ale statului roman in Arad, acelasi lucru s-a intamplat si in 2014.

Razvan Dumitrescu: Este sef de institutie dl Fifor?

Gheorghe Falca: Da, la institutia care de ieri pana astazi nu a pus la dispozitia cetatenilor o pompa de 8.000 de litri, ISU. Aceste doua pompe au fost oprit de Fifor si pana nu am sunat la Bucuresti ca pompele sa intervina.

Razvan Dumitrescu: A fost numit Fifor la ISU?

Gheorghe Falca: Cred ca intelegi ce spun, nu trebuie sa fie numit Fifor la ISU.

Razvan Dumitrescu: Dl Fifor are drept la replica.

Mihai Fifor: Categoric ca am drept la replica, eu cred ca singurul drept la replica, cel putin in momentul in care dialoghez cu un om, care, cel putin in opinia mea, iertati-ma, nu mai este in toate facultatile mintale…

Oana Zamfir: Dl Fifor, stati putin, ca sunteti in fata a milioane de oameni care va asculta in momentul acesta, cred ca jignirile, si de o parte si de alta…

Mihai Fifor: Numai putin. Nu este firesc ca cineva sa lanseze astfel de acuzatii hilare si de o gravitate extraordinara. Nu cred eu ca un senator poate dispune daca se pune sau nu in miscare o pompa. Sunt lucruri extrem de grave pentru care dl Falca trebuie sa raspunda, pentru ca lucrurile nu vor ramane asa.

Adauga un comentariu