Stiri si curiozitati

Scandal teribil intre Daniel Ghita si Catalin Morosanu. Cei doi si-au aruncat cuvinte grele pe Facebook

Publicat: 20 nov. 2018
3

Daniel Ghita si Catalin Morosanu se afla la cutite. Primul a revenit in ring dupa o pauza de patru ani si, dupa ce l-a batut pe Dzevad Poturak, l-a invitat pe cel cunoscut drept “Moartea din Carpati” la o lupta directa.

Morosanu a acceptat, dar in anumite conditii, iar Ghita este ferm convins ca moldoveanul se eschiveaza.

La scurt timp, pe contul personal de socializare, Catalin Morosanu a oferit si replica. “Mesaj pentru Daniel Ghita. “Ora si data” In primul rand te felicit pentru toata cariera ta sportiva tot respectul.Noi doi ne stim de 18 ani de pe vremea cand eu eram la Colegiul National de Antrenori si ma antrenam cu Mircea Boldea la Bucuresti. Atunci am facut antrenamente impreuna si am ramas foarte impresionat de tine, aveai doar 19 ani Daniel erai la inceput,un sportiv care promitea mult si de atunci iti stiu toata cariera si tot timpul dupa fiecare meci am fost printre primii care iti trimitea mesaje de felicitare. Personal am venit sa iti dau invitatii pt tine si sa te rog sa premiezi un sportiv la gala DFS de la Bucuresti! In ultimul timp in schimb Daniel ma dezamagesti foarte tare, nu pot sa inteleg cum de ai avut reactiile astea urate si josnice dupa ce Catalin a reusit sa faca prima gala Dynamite Fighting Show? Sa fie oare invidie ca a reusit sa faca ceva frumos ?

Cum de atata timp nu ai avut nimic cu Moro ai avut pauza timp de patru ani si fix dupa ce a facut prima gala DFS ai inceput cu provocarile astea mizerabile care te pun pe tine intr-o lumina proasta! Daniel noi nu am declarat niciodata ca suntem mai buni ca tine, tu ai rezultatele tale pe care nu le contesta nimeni dar gresesti foarte mult. In primul rand toti marii sportivi ai lumii participa la show-uri televizate de la Enesto Hoost pana la Many Pacquaio iar in Romania au fost la show-uri Tv Sandu Lungu , Andrei Stoica , Benny,Diana Belbita, Yamato Zaharia, Alex Filip ,Ionut Iftimoaie,Alina Dumitru chiar toti fac sportul de rusine si se mascaresc la TV tu esti cel mai destept??? Nu, Daniel este o ocazie foarte buna sa mediatizam acest sport si implicit o ocazie pentru sportivi sa mai castige niste bani!! Referitor la intrebarea ta despre meci “ora si data” am acceptat Daniel undeva in luna Iunie pe unul din marile stadioane ale tarii ora 21.00 pe Pro TV.

Dar Daniel, meciul va avea loc doar in Dynamite Fighting Show si stii de ce??? Pentru ca tu ai provocat, tu ai jignit, tu esti frustrat ca Moro e celebru, tu esti invidios pe succesul galei DFS !!!! Daca ar fi fost niste negocieri corecte diplomatice intre doua tabere fara jigniri si fara atacuri personale la promotie, da atunci stabileam impreuna un loc neutru si totul era frumos! Dar cand tu Daniel jignesti si murdaresti totul facand un circ ieftin pe facebook iti promit eu Daniel meciul va avea loc doar in gala pe care nu o suporti tu DFS . Va fi o oferta de bursa corecta o sa ai voie cu sponsorii tai pe tricou si va fi pe Pro Tv si apropo sunt multi sportivi care sunt promotori si care au luptat in promotiile lor , Oscar De La Hoya, Vladimir Kliciko ,Floyd Mayweater. E ca pe strada Daniel, daca esti smecher si provoci pe cineva te duci dupa el la el acasa si il bati,nu il provoci si dupa ii zici sa vina el la tine sau pe loc neutru! Sau poate vrei sa castigi niste bani pe spinarea lui Moro??? gen “donam bursa si banii din sponsori raman la mine”, Si apropo cum poti sa declari peste tot ca tu esti patriot in conditiile in care tu in loc sa te bati in Glory cu strainii cu care eu cred ca momentan nu ai sanse de castig tu vii in Romania si iti provoci romanii tai..Sa ai o zi frumoasa Daniel iti doresc numai bine! Va rog pe toti share!”, a scris Catalin Morosanu.

Adauga un comentariu