Din lumea filmului

Scandal urias in Franta. Baietii lui Alain Delon isi acuza tatal de tratamente rele si fac acuzatii grave. „M-a inchis in cusca cainilor ca sa…”

Publicat: 09 mai 2019
3

Scandal urias in Franta. Anthony, fiul cel mare al lui Alain Delon isi acuza tatal de tratamente rele si face acuzatii grave, la doar cateva zile dupa ce si fratele lui, Alain-Fabien Delon, fratele lui mai mic, a publicat recent o carte in  care isi descrie tatal ca un om violent si un xenofob.

Un film documentar prezentat de postul public France 3 face noi dezvaluiri despre comportamentul actorului fata de fiul sau cel mare, Anthony Delon. Olivier Rajchman, biograful actorului francez, declara in acest documentar ca „pentru a face parte din cercul apropiatilor sai si pentru a-i intari pe propriii sai copii, era necesar ca prietenii si fiii sai sa fie adoptati de caini”. Asadar, Anthony isi acuza tatal de rele tratamente, spunand ca  acesta apela la metode foarte dure pentru educarea lor. Acesta a precizat ca marele actor l-ar fi inchis, pe vremea cand era doar un copil,  de mai multe ori in cusca cainilor pentru „a-l intari” in fata vietii.

Alti martori si biografi ai lui Alain Delon au facut declaratii de acelasi gen. „Era vorba de a-l intari pe fiul sau. Sa-l pregateasca pentru greutatile care il asteapta in viata, care este intotdeauna aspra”, au declarat acestia, potrivit Agerpres.

Anthony si Alain Delon au relatii care frizeaza dusmania. Tata si fiu au ajuns la tribunal, Alain Delon cerandu-i chiar fiului sau sa renunte la folosirea numele de familie in cariera lui de actor.

In documentarul difuzat de France 3, Delon nu confirma si nici nu dezminte faptul ca si-a inchis unul dintre copii in cusca cainilor.

Fiul cel mic al actorului, Alain Fabien (25 de ani), a declarat si intr-un interviu in Vanity Fair ca se simte un copil abandonat si ca nu a avut niciodata o familie. „O familie? Mai mult decat o familie, parintii mei mi-au fost mereu cei mai mari dusmani. Niciodata nu am avut o viata normala, si nu voi avea niciodata. Caut inca metode sa-mi fac un trai departe de ei', a declarat acesta, precizand: „Nu am o casa, contul meu bancar e gol, si totusi sunt fiul al celui mai mare star al cinematografiei franceze: un barbat bogat care m-a abandonat', a declarat Alain, pe vremea canda vea doar 18 ani.

Mai mult, el a marturisit si in alte interviuri ca tatal lui era un om violent si se purta foarte urat cu mama lui, Rosalie van Breemen. „Tatal meu a fost violent cu mama mea. A avut opt coaste rupte si i-a spart nasul de doua, dar merita. De cate ori era violent cu ea, ma gandeam ca Dumnezeu o pedepseste cu pentru rautatea ei', a povestit Alain Fabien, precizand insa ca tatal lui putea sa fie si mai rau de atat.

Adauga un comentariu