Bursa Barfelor

Scandal uriaș în lumea medicală. Concedii în Spania și Grecia, din banii pe măști și echipamente la un mare spital din târg

Publicat: 17 oct. 2020

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu niște enformații din lumea medicală. Că tot vă povesteau babetele cele hâtre ieri de Luminoasa Vuzea, șăfa de sindicat de la Maternitatea lui Doamna Elena, astăzi a mai apărut o chestie explozivă pe acolo. Cică în toată afacerea asta e băgat și Găbițu Martinică, juniorul manajer plantat acolo de știți voi cine. aștia doi au ajuns să-și facă de cap de o vreme încoace. Amândoi au luat banii de la măști de coviduț și de la tichetele de vacanță să-și umple ei buzunarele.

Pe contractele derulate prin aprilie, mai, iunie, când era jale de tot cu echipamentele, lovelele curgeau ba pe o mască, ba în buzunarele lor. Madama sindicalistă Vuzea cică și-a planificat deja vacanțele pentru la anul. La primăvară vrea în Italia, când vine vara va merge în Spania, iar în toamnă zice că merge două săptămâni și în Grecia. Cum săracii angajații își cumpără măști și echipamente din banii lor, treaba se cam împute.

 

 

Comentarii
  • Directorul Martinescu a inceput din aprilie sa isi faca viluta la Valea Lupului. Acum este gata. In plina pandemie cand poporul statea in casa, Martinescu costruia casa. O casuta modesta cu 2 etaje cu 300 mp suprafata si teren o jumate de hectar cu pomi exotici. Fluturasul lui de salariu se ridica undeva la 40.000 de lei lunar plus d spaga la angajari, banii de la masti, de la tichetele de vacannta care nu le-a dat angajatilor. Venituri de bugetar. Un doctor oftalmolog director la fabrica de copii .

  • Lumimita face toate cartile la angajari. Jumate Martinescu, jumate Lumi de la sindicat . Luminita stie de afacerile cu mastile . Luminita incaseaza plusul de distribuitori de medicamente . Luminita este pe picior mare acum, practic Martinescu este subalternul lui Lumi . Halal de Lumi, este unsa cu toate businessurile .

  • Toate mișcările de personal și alte smecheri se fac cu șefuta de la personal,spitalul este jalnic cu această echipă.
    Asa cum a plecat Popa ,asa o sa plece și acest Martinez ca taunul cu paiul în fond,se inseala dacă crede ca are bani și face tot ce vrea muschi lui ,mincinos pervers,smecher ,figură de golanas.

  • Matraguna de Luminita cu sindicatul este toata cheia si lacata . Directorii se schimba la o perioada de timp, pe cind Buzea este ferma pe pozitie si aduna banii sa isi termica casuta si multe afaceri murdare pe care le face la pavilion. In garda mai face si amor cu mecanicul de la centrala pe carbuni . Trai pe vatrai pt Luminita . Ea este mai mare si ca păcălici ala de Martinescu. Martinescu a bagat banii grei in buzunare in acesti 4 ani. Sa vedeti declaratia lui de avere .

  • Nu mai puneti bitul la ce cititi.Articolul care apare in BZI.e la comanda lui Lamuita ca nu.i merge cu Gabriel Costumas: A trimis.o la Spitalul Covid de la Letcani tocmai pe ea ditamai sefa….O luna de zile su se da lovita ca ea sa oferit .ea care nu a intrat cu anii in sala de operatie.Nasol moment.Costumas fii tare oe pozitie nu te lasa condus de muieri ca.s rele tare.

  • Lumi s-a dus la Spitalul de la Letcani, sa mulgă ceva bani,ea se bagă acolo unde este lozul mare,nu a muncit niciodată,s-a plimbat prin curtea spitalului codoasca,

  • se stie ca papagalul de maneger e pe invers…la el d a ramas o echipa de rahat.luat ii pe toti de la pavaleanu la niculescu si vopsitul crauciuc .paranoicul de ancuta,aursulesei parasita.noroc cu tircovnicul de socolov,si cele doua genii tudorica si ioana,prostii satului..

Adauga un comentariu