Stiri si curiozitati

Scandalos! Ce s-a intamplat ieri la mormantul lui Razvan Ciobanu

Publicat: 13 mai 2019

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, victima a unui groaznic accident rutier. Lumea showbizului autohton a fost cutremurata, iar la inmormantarea lui au venit foarte multi oameni care-i ii apreciau munca si stilul, dar si vedete care-l iubeau si il considerau prieten foarte bun.

Moartea lui Razvan Ciobanu este inca un subiect foarte discutat si mediatizat. Dupa aproape doua saptamani de cand designerul nu mai este in viata, mormantul lui s-a transformat in loc de pelerinaj, pentru toate persoanele care l-au cunoscut sau nu, dar care i-au apreciat munca.

„Ce a facut, ma, baiatul asta de vine atata lumea la el? De dimineata pana seara ma intreaba tot felul de personaje unde e mormantul lui Razvan Ciobanu? Ce bine a facut asta omenirii? Zici ca e printul mostenitor, asa se invart toti pe aici de cand a fost ingropat. Vad tot felul de bizari, cu haine lucioase, barbati cu pantaloni mulati si buricul la vedere…In cimitirul asta vedeai doar oameni de rand, nu asa ceva. Nu voiam circ chiar aici, langa sotia mea”, a povestit, revoltat, Ion Stancu, fost tinichigiu auto, pentru wowbiz.ro
 loading...

Adauga un comentariu